Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Μεσημέρι και Κάτι

Μεσημέρι και Κάτι - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 11:30

Μεσημέρι και Κάτι - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 11:30

9 Αυγούστου 2018

Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 11:30 εδώ είναι που χτυπάει η καρδιά της ενημέρωσης με δυναμικές παρεμβάσεις, ουσιαστικό σχολιασμό και εκ βαθέων αναλύσεις.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο και ζητάει τις απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών. Ειδήσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας.

Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο θα δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση. Με κριτική και αντικειμενική ματιά από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό, τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτυακού SIGMALIVE για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση!

Δυναμικά, ξεκάθαρα, σταράτα. Χωρίς μισόλογα που χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά με τον δυναμισμό της διερευνητικής δημοσιογραφίας, η Κατερίνα Χριστοφίδου και η εκπομπή ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ μαζί σας καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 11:30.

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back