Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Το μυστικό της παλιάς γέφυρας

Ο Δ’ Κύκλος της δραματικής σειράς εποχής ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 16/7 στις 18:30

Ο Δ’ Κύκλος της δραματικής σειράς εποχής ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 16/7 στις 18:30

5 Ιουλίου 2018

Ο Δ’ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/7 στις 18:30 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι Τρίτη με Παρασκευή η σειρά θα μεταδίδεται στις 18:00 με μονό επεισόδιο ενώ κάθε Δευτέρα η σειρά θα μεταδίδεται στις 18:30 με διπλό επεισόδιο.

 

Η επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής «Το Μυστικό της Παλιάς Γέφυρας» η οποία που διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα και αφηγείται την ιστορία μιας απαγορευμένης αγάπης, επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου με τον Δ’ κύκλο.  Δείτε καθημερινά τα νέα επεισόδια της σειράς που τόσο αγαπήθηκε και που προβάλλεται ήδη με μεγάλη επιτυχία  στην Ιταλία, τη Σερβία και τη Γαλλία.

 

Λίγα λόγια γενικά για τη σειρά:   

Η Πέπα Μπάλμες είναι μία νεαρή, ανεξάρτητη και δυναμική μαία που νιώθει μίσος για τους  άντρες, εξαιτίας του πλούσιου πρώην εργοδότη της, ο οποίος, δίνοντάς της ψευδείς όρκους αιώνιας αγάπης, την άφησε έγκυο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, παίρνοντάς της και το παιδί.

Στον δρόμο για το χωριό της Παλιάς Γέφυρας, η Πέπα γνωρίζει τη Φρανσίσκα Μοντενέγρο, μία   πολύ ισχυρή γυναίκα, η οποία προσλαμβάνει την Πέπα για να φροντίζει τις έγκυες γυναίκες του σπιτιού της, συμπεριλαμβανομένης της φιλάσθενης και παρανοϊκής νύφης της, της Ανγκούστιας.  

Λίγο πριν φτάσει στον προορισμό της, η Πέπα γνωρίζει τον Τριστάν, έναν ελκυστικό στρατιώτη, που επιστρέφει στην Παλιά Γέφυρα από τον πόλεμο. Ο Τριστάν ερωτεύεται την όμορφη κοπέλα.  Αν και η έλξη μεταξύ τους είναι προφανής, η Πέπα αρχικά τον αποφεύγει, λόγω της περηφάνιας  της αλλά και της απέχθειας που νιώθει για τους άντρες. Όταν η Πέπα φτάνει στο σπίτι των  Μοντενέγρο, μία πολύ δυνατή συμπάθεια δημιουργείται ανάμεσα σε κείνη και τον Μαρτίν, τον μικρό γιο της Ανγκούστιας. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι πατέρας του παιδιού δεν είναι άλλος  από τον Τριστάν, ο οποίος περιμένει τη γέννηση του δεύτερου του παιδιού και είναι γιος της Φρανσίσκα Μοντενέγρο. Η Πέπα δε θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να  ερωτευτεί για μία ακόμα φορά το αφεντικό της, κι έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό.

Καθώς όμως ετοιμάζει τα πράγματά της, βλέπει τον μικρό Μαρτίν να κολυμπά στο ποτάμι και  παρατηρεί ότι έχει το ίδιο σημάδι με το παιδί που της είχε αρπάξει ο πρώην εργοδότης της. Η  Πέπα, βέβαιη ότι ο Μαρτίν είναι ο χαμένος της γιος, αποφασίζει να αγωνιστεί  για να τον ξανακερδίσει, κι έτσι παίρνει την απόφαση να μείνει στην Παλιά Γέφυρα. Ο Τριστάν αρρωσταίνει  και η Φρανσίσκα ζητά από την Πέπα να τον φροντίσει. Οι ερωτικές εξομολογήσεις του  Τριστάν αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή στην καρδιά της Πέπα, η οποία τον ερωτεύεται παράφορα. Ο έρωτάς τους, όμως, προκαλεί το βαθύ μίσος της μητέρας του Τριστάν, της Φρανσίσκα.

 

Τι είδαμε στον 3ο κύκλο:

Η Πέπα και ο Τριστάν επιστρέφουν στην παλιά γέφυρα για να ψάξουν τον Μαρτίν. Η Φρανσίσκα υποψιάζεται τη σχέση της Πέπα με τον Μαρτίν, παρά το γεγονός ότι η Πέπα αρνείται τα πάντα… Στον τρίτο κύκλο της σειράς κάνει την εμφάνιση της και η Γκρεγκόρια, μια όμορφη γιατρός η οποία κερδίζει τη συμπάθεια της Φρανσίσκα. Η πρώτη της συνάντηση με την Πέπα είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστη... Στο μεταξύ η υγεία της Σολεδάδ επιδεινώνεται και χάνει το παιδί που κυοφορεί. Στη συνέχεια ανακοινώνει στον Χουάν πως η σχέση ανάμεσα τους έχει τελειώσει. Η Σολεδάδ γίνεται ακόμη πιο σκληρή και καλεί στο δωμάτιο στης τον Χουάν τον οποίο μαστιγώνει μπροστά στη μητέρα της. Από τη στιγμή εκείνη η Σολεδάδ θα είναι υπεύθυνη για την περιουσία και την εποπτεία των εργατών. Ανακαλύπτει ταυτόχρονα πως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει παιδί… Σε μια στιγμή αδυναμίας ο αδελφός του Χουάν, Ραμίρο, αποφασίζει να συμπαρασταθεί στη Σολεδάδ και να την παρηγορήσει. Τους βλέπει όμως ο Χουάν ο οποίος παρεξηγεί τις προθέσεις του αδελφού του. Η Πέπα λαμβάνει ένα γράμμα από τον Κάρλος ο οποίος της λέει πως ο μόνος τρόπος να αφήσει ελεύθερο τον Μαρτίν είναι να ανταλλάξει τη ζωή του με την δική της. Η Πέπα εμφανίζεται στο ραντεβού της με τον Κάρλος, εκείνος όμως όχι. Η άμαξα που τον μετέφερε στη συνάντηση βρίσκεται σε ένα χαντάκι και δίπλα στο άψυχο σώμα του Κάρλος ανακαλύπτουν ένα παιδικό σακάκι γεμάτο αίματα… Στην κηδεία του Μαρτίν η Πέπα αποκαλύπτει σε όλους πως αυτή είναι η μητέρα του. Ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να ψάχνει για τον γιο της μια που ενδόμυχα

πιστεύει πως αυτός είναι ζωντανός...

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ Δ’ ΚΥΚΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 & 2

Η Πέπα λέει στον Τριστάν πως είναι αδέλφια και δεν μπορούν να παντρευτούν. Η Ροζάριο λέει στη Σολεδάδ πως ο Χουάν την μισεί. Ο Ιππόλυτο και ο Πακίτο προσπαθούν να βρουν τον λαθροθήρα και ο Ιππόλυτο υποψιάζεται τον πατέρα του. Η Πέπα ακυρώνει την παραγγελία που έκανε στην Ντολόρες για τα προικιά της και η Ντολόρες αρχίζει να υποψιάζεται πως δε θα γίνει ο γάμος. Η Φρανσίσκα λέει στον Σεμπαστιάν να επιμένει για την αγορά του εργοστασίου. 

Ο Πακίτο και ο Ιππόλυτο τσακώνουν τον Μαουρίσιο να μαζεύει τις παγίδες στο δάσος. Ο Όλμο λέει στη Σολεδάδ να ξεχάσει τον Χουάν. Η Εμίλια λέει στην Πέπα πως ο Αλφόνσο της έκανε πρόταση γάμου αλλά του είπε όχι. Ο Τριστάν εκμυστηρεύεται στην γιατρό Γκρεγόρια τον λόγο που δε θα παντρευτεί την Πέπα. Ο Ιππόλυτο και ο Αλφόνσο πάνε στο δάσος να μαζέψουν λουλούδια για την Εμίλια. Ο Τριστάν λέει στη μητέρα του και στη Σολεδάδ πως η Πέπα είναι αδελφή του.  

 

ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Ο Τριστάν δίνει το δακτυλίδι που αγόρασε στην Πέπα και την ικετεύει να το κρατήσει. Ο Αλφόνσο λέει στην Εμίλια πως πρέπει να πάρει μια απόφαση. Η Φρανσίσκα πάει να επισκεφτεί την Ακέδα η οποία επιμένει να αγοράσει την έπαυλη. Η Σολεδάδ ρωτάει τον Όλμο αν κινδυνεύει η ζωή του Χουάν. Η Ροζάριο σοκάρεται όταν της λέει ο Τριστάν πως εκείνος και η Πέπα είναι αδέλφια. Ο Πάρδο είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον Χουάν. 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Η Ροζάριο ανακαλύπτει πως ο Προυδένσιο είναι ο λαθροθήρας και του λέει να φύγει από το χωριό αλλιώς θα τον καταγγείλει στις αρχές. Ο Ιππόλυτο και ο Πακίτο βλέπουν τον πάτερ Ανσέλμο να προσπαθεί να πουλήσει ένα σταυρό. Η Καλβάριο φτάνει με τον Μαρτίν στο μοναστήρι. Η Πέπα βλέπει τον Τριστάν και την γιατρό Γκρεγόρια να πηγαίνουν μαζί βόλτα και αναστατώνεται. Ο Αλφόνσο φεύγει από το χωριό. Οι άνδρες του Πάρδο πάνε τον Χουάν στο σπίτι λιπόθυμο.  

 

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Η Ροζάριο ρωτάει τη Φρανσίσκα αν ο Τριστάν είναι όντως παιδί του άνδρα της. Η Φρανσίσκα θυμάται τι έγινε λίγες μέρες πριν τον γάμο της με τον Σαλβαδόρ: ήταν έγκυος με το παιδί του Ραϊμούντο. Ο Όλμο φλερτάρει με τη Σολεδάδ και εκείνη του δίνει ένα φιλί. Η Πέπα χάνει το μενταγιόν που της έδωσε η Φλόρα. Η Εμίλια λέει στη Μαριάνα πως εκείνη φταίει που ο Αλφόνσο έφυγε από το χωριό και εκείνη τη διώχνει από το σπίτι της. Η Πέπα βλέπει μπροστά της τον Μαρτίν. 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Ο Πάρδο λέει στον Χουάν πως ο Όλμο ήθελε να τον σκοτώσει. Η Ντολόρες αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Πέδρο για τον Προυδένσιο. Ο Τριστάν ανησυχεί επειδή δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς της έπαυλης. Ο Όλμο υπόσχεται στη μητριά του πως θα προσπαθήσει να πείσει την Πέπα να έρθει να μείνει μαζί τους. Ο Πακίτο πηγαίνει να δει τον Αλφόνσο και του δίνει το φαγητό που του ετοίμασε η Εμίλια αλλά εκείνος του ζητάει να της το επιστρέψει. 

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Álex Gadea – Τριστάν Μοντενέγρο

Megan Montaner – Πέπα

María Bouzas – Φρανσίσκα Μοντενέγρο

Sandra Cervera – Εμίλια

Alejandra Onieva – Σολεδάδ

Mario Martín – Δον Ανσέλμο

Enric Benavent  - Πέδρο

Alejandra Onieva – Σολεδάδ

Adelfa Calvo - - Ροζάριο

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back