Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Παραδοσιακή Βραδιά (2015-20)

Ας γίνουμε μια μεγάλη παραδοσιακή αγκαλιά!

Ας γίνουμε μια μεγάλη παραδοσιακή αγκαλιά!

1 Ιουνίου 2018

Για ακόμα μια χρονιά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στηρίζει το TELETHON δείχνοντας έμπρακτα ότι, όταν παίρνεις αγάπη, πρέπει να δίνεις πίσω!

Το TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ και γρήγορα επεκτάθηκε σε πολλές χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων οι Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία κ.ά. Ο μεγάλος σκοπός είναι η συμπαράσταση στους ασθενείς αλλά και η εξεύρεση -μέσα από την έρευνα- της κατάλληλης και αποτελεσματικής θεραπείας νευρομυϊκών, γενετικών και άλλων ασθενειών.

Ο ανθρωπιστικός θεσμός του TELETHON, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχος και αρωγός είναι και το ΣΙΓΜΑ, το οποίο από τις 4 έως 9 Ιουνίου θα προσκαλεί τους τηλεθεατές του να προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του έργου του συνδέσμου.

Η εν λόγω κοινωνική δράση, θα κορυφωθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου με μια διαφορετική Παραδοσιακή Βραδιά με τον τίτλο «Telethon- Παραδοσιακή Αγκαλιά».

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Άντρη Καραντώνη και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ενώ το παρών του θα δώσει και ο Λουκάς Φουρλάς. Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε προκλήσεις, όπως τσιάττισμα, κυπριακό χορό και κυπριακό τραγούδι. Προσκεκλημένοι θα είναι οι: Χρύσανθος Τσουρούλλης, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Αναγιωτός, Δώρος Παναγίδης, Κατερίνα Μηλιώτη, Αλεξία Καρακάνα, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Ελευθερία Αντρέου, Μαρία Ιωάννου, Πέτρα Αργυρού, Κατερίνα Χριστοφίδου, Κωνσταντίνος Τσιολής, Κλέλια Γιασεμίδου, Πέτρος Αθανασίου, Ιάκωβος Χατζηβασίλη, Μαρία Φιακά, Άθως Αντωνίου, Φανή Σωκράτους, Χριστόδουλος Μαρτάς, Δημήτρης Καλλέργης και η Νάτια Χαραλάμπους.

Μαζί με τη σταθερή ομάδα της Παραδοσιακής Βραδιάς, δηλαδή τους μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής, Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σάββα Στεφάνου θα εμφανισθεί και η αγαπημένη τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου.

Φυσικά, όλα αυτά στοχεύουν στην επίτευξη του σκοπού του Telethon, δηλαδή τη συλλογή οικονομικών πόρων για τη στήριξη του συνδέσμου Μυοπαθών, των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και την αναβάθμιση του παραϊατρικού και τεχνικού εξοπλισμού.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15

TELETHON - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ