Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 27 Νοεμβρίου

21 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15
 
 
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» κάνει ένα όμορφο, συγκινητικό αφιέρωμα στην Αμμόχωστο. Στέλλα Γεωργιάδου, Νίκος Παναγιώτου, Ευγένιος Χαμπουλλάς και Σύλια Χατζηχαμπή Χαπίπι θυμούνται, μοιράζονται και μνήμες και αποκαλύπτουν στον Ανδρέα Δημητρόπουλο γνωστές και άγνωστες στιγμές από τη ζωή στην αγαπημένη τους, όμορφη πόλη. Η ορχήστρα μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σάββα Χρυσάνθου, μας θυμίζει τραγούδια που αγαπήσαμε με τους Κύπρο Χαριλάου, Φίλιππο Κτενά και Χρίστο Ριαλά  να δίνουν με τις φωνές τους ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκπομπή. Η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Mambo ντύνει χορευτικά το αφιέρωμα. 
 
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15