Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

2 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15

 

 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

 

Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» διασκεδάζει με τα πιο γλεντζέδικα τραγούδια από το ρεπερτόριο των Βασίλη Καρρά και Παντελή Παντελίδη. Στην παρέα μας οι ηθοποιοί του Πολιτιστικού Όμιλου Μορφή και η Παπιγιόν Band από το ποπ-ροκ μιούζικαλ «Ένα θρίλερ μιούζικαλ». Χρίστος Νικολάου, Στέλλα Φιλιππίδου, Χριστίνα Κυριάκου, Ερμογένης Σκιτίνης, Σαββίνα Γεωργίου, Άγγελος Αυγουστή, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και η χορογράφος Αντιγόνη Τασουρή τραγουδούν χορεύουν και μοιράζονται μαζί μας διάφορες στιγμές από τη συνεργασία τους. Η Χριστίνα Κυριάκου και η Σαββίνα Γεωργίου ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια παίρνουν οι Άγγελος Αυγουστή και Ερμογένης Σκιτίνης οι οποίοι ανεβαίνουν στη σκηνή και τους απολαμβάνουμε σε τραγούδια από το παρελθόν.

 

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:15