Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

27 Μαρτίου 2017

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε.

 

Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

 

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21:15, «Το Στέκι της Παρέας» υποδέχεται τους παλαίμαχους θρύλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Σωτήρης Καϊάφας, Ανδρέας Κανάρης, Νίκος Χαραλάμπους, Πανίκος Ξιούρουππας, Γιάννος Ιωάννου, Τάκης Αντωνίου και Μάριος Ηλία κάνουν μια αναδρομή στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας τους, συγκινούνται, τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν. Τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, θα ερμηνεύσουν στο πλαίσιο της εκπομπής οι Φίλιππος Κτενάς, Μιχάλης Λεβέντης, Κρις Αντωνίου και Κώστας Μπατάλιας με τη σχολή χορού Fame Dance Studio να αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό κομμάτι. Highlight της εκπομπής το ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Καϊάφα και του Μάριου Ηλία που αποδεικνύουν πως η τέχνη τους δεν περιορίζεται μόνο στα γήπεδα!

 

 

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:15