Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Το στέκι της παρέας (2016)

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017

Το Στέκι της Παρέας - Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017

28 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 21:15 
 
 
Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει τις Κυριακάτικες βραδιές μας πιο λαϊκές, με καλή παρέα, γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας και όχι μόνο, αφιερώματα στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι και τους μεγάλους δημιουργούς, αγαπημένα πρόσωπα στο στέκι, τραγούδια που αγαπήσαμε και χορέψαμε. 
 
Τιμώμενα, πολυσυζητημένα και αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη περιτριγυρίζονται από τους δικούς τους ανθρώπους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αφηγούνται ιστορίες, πάντοτε παρέα με καλή μουσική και τραγούδι, ζωντανή ορχήστρα στο στούντιο, πολλές εκπλήξεις και αφιερώματα που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν από καρδιάς και μας ταξιδεύουν από το χθες στο σήμερα στο… ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. 
 
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 στις 21:15 «Το Στέκι της Παρέας» βάζει τα καλά του και υποδέχεται το νέο χρόνο με μια Ρεμπέτικη βραδιά! Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η παρέα του μας ταξιδεύουν στα όμορφα μουσικά μονοπάτια του ρεμπέτικου τραγουδιού. Από τα «χρυσά» ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και τις μοναδικές λαϊκές μελωδίες του Μίκη, μέχρι τις αξέχαστες ερμηνείες της Σωτηρίας Μπέλλου και του Γρηγόρη Μπιθικώτση σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι για τους λάτρεις της γνήσιας ελληνικής ποιοτικής μουσικής. Μερικοί από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της Κυπριακής τηλεόρασης φιλοξενούνται στο «Στέκι της Παρέας» και μοιράζουν ευχές, διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν, θέτουν τους στόχους της χρονιάς και, το κυριότερο, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι. Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Κώστας Καζάκας, Πανίκος Πιλάλης και Ιωάννα Πολυνίκη διασκεδάζουν με την ρεμπέτικη κομπανία «Γεια Χαραντάν», την παιδική χορωδία «Μικροί ρεμπέτες» και την ορχήστρα μας. Και φυσικά τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν με ένα μοναδικό τρόπο και καλωσορίζουν τη νέα χρονιά!