Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
Εύκολα & Σπιτικά (2018-19)

Εύκολα και Σπιτικά - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11.30

Εύκολα και Σπιτικά - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11.30

14 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:30

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 

Η Αθηνά Λοιζίδου είναι, ίσως, η δημοφιλέστερη μαγείρισσα της Κύπρου. Με την αγάπη της για την ελληνική κουζίνα, την πίστη στα αγνά υλικά και τον ανεπιτήδευτο τρόπο με τον οποίο μεταδίδει τις γνώσεις και τεχνικές της, κατάφερε να μας… «ξαναβάλει» στην κουζίνα. Απόδειξη γι’ αυτό οι 200.000 και πλέον πωλήσεις που σημειώνει σε περιοδικά και βιβλία μαγειρικής και η άκρως επιτυχημένη συνεχής τηλεοπτική της παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Η αγαπημένη εκπομπή της Αθηνάς Λοϊζίδου «Εύκολα και Σπιτικά» επιστρέφει στις οθόνες μας ανανεωμένη και σε καινούρια τηλεοπτική στέγη. Από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα την απολαμβάνουμε στο ΣΙΓΜΑ στις 11:30.

Η Αθηνά μέσα σε τριάντα μόλις λεπτά φτιάχνει υπέροχα, εύκολα και υγιεινά φαγητά και γλυκά για όλα τα γούστα. Επιλέγει φρέσκα και προσιτά υλικά, ενώ ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις διατροφής για ισορροπημένη υγεία στην καθημερινότητά μας. Με απλό και κατανοητό τρόπο φροντίζει να αγαπήσουμε τη σπιτική κουζίνα και την κυπριακή φύση που μας χαρίζει απλόχερα τους καρπούς της. Κάθε εκπομπή δίνει στον τηλεθεατή σφαιρική γνώση γύρω από τη αξία των τροφών, την προέλευσή της ονομασίας τους και την σημαντικότητα της παρουσίας τους στο μεσογειακό διατροφολόγιο.

Όπως η ίδια δήλωσε κατά τη διάρκεια προβολής του νέου τηλεοπτικού διαφημιστικού της εκπομπής της «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που και φέτος θα μοιραστώ με τους τηλεθεατές νέες γεύσεις και συνταγές φτιαγμένες με αγνά υλικά». Δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να παρουσιάσει και φέτος την πιο επιτυχημένη … τηλεοπτική συνταγή της σεζόν.

Η εκπομπή «Εύκολα και Σπιτικά» είναι μια παραγωγή της SPPMedia για το Σίγμα και μεταδίδεται με τη στήριξη των υπεραγορών Άλφαμεγα.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:30