Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Για το καλό σου (2020)

Για το καλό σου - Παρασκευή 22/11 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 22/11 στις 09.15

20 Νοεμβρίου 2019

Η νέα εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η νέα εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη επισκέπτεται το πρώτο θέρετρο ευεξίας και αποκατάστασης στην Κύπρο και σας μεταφέρει εντυπωσιακές εικόνες και δυνατές ανθρώπινες ιστορίες. Μη χάσετε επίσης την ανθρώπινη ιστορία του ηθοποιού Ηρόδοτου Μιλτιάδους ο οποίος μοιράζεται την περιπέτεια υγείας του για να σκορπίσει μηνύματα αισιοδοξίας. Την πρόσφατη έρευνα που μας θέλει σε λίγα χρόνια καμπουριασμένους, χλωμούς και με κατακόκκινα μάτια σχολιάζει Εργοθεραπεύτρια για να δούμε πώς και αν μπορούμε να ανατρέψουμε τις προβλέψεις. Επίσης, ένα  πρόβλημα παράδοξο αλλά… κυπριακό αναζητά λύση: Πώς γίνεται στην Κύπρο με τον τόσο ήλιο, να έχουμε συχνά έλλειψη βιταμίνης D ή αλλιώς της «βιταμίνης του ήλιου»; Αυτά και πολλά άλλα την Παρασκευή στις 9:15 στο ΣΙΓΜΑ.