Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Για το καλό σου (2020)

Για το καλό σου - Παρασκευή 24/01 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 24/01 στις 09.15

21 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 9:15 το πρωί, μη χάσετε την ανθρώπινη συνέντευξη της μητέρας του 10χρονου Λούκα. Πρόκειται για Κύπριο ασθενή του διάσημου Dr Paley, του «γιατρού που ψηλώνει ανθρώπους» που γνωρίσατε σε προηγούμενο επεισόδιο και σας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση. Όταν γεννήθηκε ο μικρός Λούκας έλεγαν στους γονείς του ότι λύση είναι ο ακρωτηριασμός. Μέχρι που ανακάλυψαν τον Dr Paley που κάνει ιατρικά «θαύματα». Ένα τέτοιο θαύμα έκανε και στην περίπτωση του μικρού συμπατριώτη μας, αφού τα αποτελέσματα -όπως θα δείτε- είναι θεαματικά. Ακολουθεί ένα θέμα-αφιέρωμα στην προωρότητα και τους μικρούς μαχητές που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου. Θα δούμε επίσης τι ισχύει για γυναίκες, άντρες και παιδιά όσον αφορά τα check up που είναι το μόνο «όπλο» που έχουμε στα χέρια μας για να προλάβουμε κάτι κακό με την υγεία μας. Κατάγματα σπονδυλικής στήλης: Τι μπορεί να τα προκαλέσει και ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία. Μιας και στις μέρες μας δυστυχώς η κατάθλιψη ακόμη και ήπιας μορφής αγγίζει όλο και περισσότερους, γιατρός μας αποκαλύπτει τα πρώιμα σημάδια για να αντιδράσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Αυτά και άλλα χρήσιμα θέματα, αυτή την Παρασκευή, στις 9:15 το πρωί, στο ΣΙΓΜΑ.