Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Για το καλό σου (2020)

Για το καλό σου - Παρασκευή 25/10 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 25/10 στις 09.15

23 Οκτωβρίου 2019

Η νέα εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η νέα εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο οικογενειακός γιατρός Δρ. Δημήτρης Πιτέλης καταρρίπτει μύθους για το κρυολόγημα και τη γρίπη που καραδοκούν τώρα που ο καιρός αλλάζει. Μη χάσετε επίσης ένα βίντεο Πρώτων Βοηθειών που μπορεί να γίνει η αιτία να σώσετε μια ζωή. Η Αφροδίτη Γεωργίου συζητά με τον Θωρακοχειρουργό Δρ. Εμμανουήλ Γεωργιαννάκη μια σημαντική ιατρική εξέλιξη ενώ ο Δρ. Χάρης Κωνσταντινίδης αποκαλύπτει τι νέο φέρνει η Ρομποτική Χειρουργική και για ποιο λόγο θεωρείται επανάσταση στην Ογκολογία. Στην ατζέντα της εκπομπής αυτή την εβδομάδα και ένα θέμα αφιερωμένο στη ψυχική υγεία της σύγχρονης γυναίκας που καλείται να ανταποκριθεί σε τόσους διαφορετικούς ρόλους σε ένα 24ωρο από τη συγγραφέα και ομιλίτρια  Πηνελόπη Μαγουλιανίτη.