Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
Μεσημέρι και Κάτι

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ - από Δευτέρα 29 Αυγούστου

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ - από Δευτέρα 29 Αυγούστου

2 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΤΗ ΓΩΓΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΥ 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 11:45 
ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 
 
 
Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η Γωγώ Αλεξανδρινού και η εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» δίνουν καθημερινά στις 11:45 το μεσημέρι τη μάχη της ενημέρωσης. 
 
Η Γωγώ Αλεξανδρινού μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, δίνοντας σας με εγκυρότητα, ταχύτητα  και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας. Ο παλμός της επικαιρότητας με ειδήσεις και ανταποκρίσεις για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Εκτενής ενημέρωση, αναλυτικά ρεπορτάζ, τα μεγάλα γεγονότα, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο δίνουν τις δικές τους απαντήσεις. Ειδήσεις, σχόλια και ζωντανές ανταποκρίσεις από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό, τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτύου για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση!
 
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.  Η ειδησεογραφία της ημέρας σε μια δίωρη εκπομπή με περισσότερες ενότητες, κοινωνικά θέματα και χώρο να ακουστούν όλες οι διαφορετικές απόψεις.
 
 
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
Με τη Γωγώ Αλεξανδρινού 
Από Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 11:45 και καθημερινά την ίδια ώρα 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back