Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Μεσημέρι και Κάτι

«ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» από τις 28 Αυγούστου

«ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» από τις 28 Αυγούστου

22 Αυγούστου 2017

Η εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» από τις 28 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 11:30 στη  μάχη της μεσημβρινής ενημέρωσης. 
 
Η Γωγώ Αλεξανδρινού μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE θα σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταφέροντας σας με εγκυρότητα και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας. Άμεσα, γρήγορα και αντικειμενικά όλες οι ειδήσεις με ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ, για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο θα δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση. Με κριτική και αντικειμενική ματιά από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό, τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτύου για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση!
 
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. Μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή που ασχολείται τόσο με την ειδησεογραφία της ημέρας, αλλά και με διαφορετικές ενότητες, με κοινωνικά θέματα και όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε. 
 
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11:30
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 28/8 η Γωγώ Αλεξανδρινού θα αντικατασταθεί από το δημοσιογράφο Νικόλα Μαρκαντώνη μέχρι το πέρας της άδειάς μητρότητάς της. 
 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back