Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Παραδοσιακή Βραδιά (2015-20)

Παραδοσιακή Βραδιά - Κάθε Σάββατο στις 21.00

Παραδοσιακή Βραδιά - Κάθε Σάββατο στις 21.00

27 Φεβρουαρίου 2019

Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» επιστρέφει στα… παλιά της λημέρια.

Η αγαπημένη εκπομπή, με οικοδέσποινα την Άντρη Καραντώνη και με μόνιμους συνεργάτες τους Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σάββα Στεφάνου θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 21:00 από αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Τα Σαββατόβραδα μας θα γεμίζουν και πάλι με την πλούσια και πολύμορφη Κυπριακή μουσική παράδοση, τον πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας. Με Κυπριακό τραγούδι, παραδοσιακούς χορούς, φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και καλεσμένους έκπληξη, η εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε από το Κυπριακό κοινό θα συνεχίσει να μας προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:00 φιλοξενούμε στην εκπομπή – που είναι αφιερωμένη στα ήθη και τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης - τους παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής «Έλα να δεις» Χάρη Αριστείδου και Τάσο Θεοδώρου, την γνωστή για την υπέροχη φωνή της Στάλω Πατσιά και τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη. Μια υπέροχη παρέα που δεν διστάζει να δείξει τις ικανότητες της στο χορό, το τραγούδι αλλά και το τσιάττισμα!  Η Σχολή Χορού Σιακαλλή γεμίζει το στούντιο με παραδοσιακές στολές και τους χορούς του τόπου μας. Και όπως πάντα οι εκπληκτικοί λαϊκοί μας ποιητές μας εκπλήσσουν με τα ποιήματα, το κέφι και το ταλέντο τους. Ιδιαίτερη είναι η στιγμή που η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, η οποία μετρά περισσότερο από έναν αιώνα μουσικών ταξιδιών, ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο γνωστά κυπριακά τραγούδια και ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση μας στα ύψη.

 

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ Χ’ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Galinis Production Studio

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Γαλήνης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Άντρη Γεωργίου