Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Κάθε Σαββατοκυρίακο στις 18.40

Περί ορέξεως - Κάθε Σαββατοκυρίακο στις 18.40

27 Φεβρουαρίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» έρχεται τώρα με δύο επεισόδια την εβδομάδα!

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους ιδέες διασκέδασης, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν συνταγές σε εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 2/3 τρώμε παρέα με τις γνωστές και αγαπημένες ηθοποιούς Έλενα και Κρίστυ Παπαδοπούλου οι οποίες θυμούνται ιστορίες, γελάνε και συγκινούνται. Την Κυριακή 3/3 η Κατερίνα Χριστοφίδου με τον σύζυγο της Νίκο Κοτσονόπουλο, στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, κάθονται γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο Γερμανικές γεύσεις και μοιράζονται με τον Ανδρέα και τη Γιώτα τα όνειρα τους, τις αναμνήσεις τους και τις ελπίδες τους για το μέλλον!

Δυο «Περί Ορέξεως» που θα σας κάνουν να διαπιστώσετε πως η ζωή έχει ωραία γεύση. Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!