Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
Περί ορέξεως (2018-20)

Περί ορέξεως - Σαββατοκυρίακο 16-17/03 στις 18.40

Περί ορέξεως - Σαββατοκυρίακο 16-17/03 στις 18.40

15 Μαρτίου 2019

Η ανατρεπτική εκπομπή γεύσεων και προτάσεων «Περί Ορέξεως» έρχεται τώρα με δύο επεισόδια την εβδομάδα!

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού παίρνουν το αυτοκίνητο, ταξιδεύουν σε όλη την Κύπρο, συναντάνε γνωστά πρόσωπα της Κυπριακής ζωής και τους φίλους τους, δίνουν τις δικές τους ιδέες διασκέδασης, προτείνουν νέα στέκια, δοκιμάζουν συνταγές σε εστιατόρια, πλούσια αρώματα από καφέ και πολλά άλλα. Οι καλεσμένοι της εκπομπής γίνονται μια παρέα γύρω από το τραπέζι των γεύσεων με τους τηλεθεατές να γνωρίζουν την πιο απλή, καθημερινή πλευρά τους. 

Το Σάββατο 16/3 το «Περί Ορέξεως» υποδέχεται τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και τη σύζυγο του Μαριέττα σε μια υπέροχη κουβέντα για την σχέση τους, την αγάπη και όλα όσα τους ενώνουν.

Την Κυριακή 17/3 την σκυτάλη του «Περί Ορέξεως» παίρνει ο αποκαλυπτικός Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος μας μιλάει για την αγαπημένη του πόλη και το όραμα του για αυτήν, την οικογένεια του αλλά και τις απειλές που δέχτηκε στο παρελθόν.

Δυο «Περί Ορέξεως» που θα σας κάνουν να διαπιστώσετε πως η ζωή έχει ωραία γεύση. Το τι προηγήθηκε και τι θα ακολουθήσει το μαθαίνουμε μέσα από συζητησεις που γίνονται ανάμεσα στους παρουσιαστες κατά την διάρκεια του οδοιπορικού. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη... “Περί Ορέξεως”!