Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα στον συνθέτη Άκη Πάνου

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα στον συνθέτη Άκη Πάνου

10 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ
Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στις 21:20
 
Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν. Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21:20, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον λαϊκό συνθέτη Άκη Πάνου.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης, η Λένα Αλκαίου και
ο Λευτέρης Κιντάτος ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει, όπως: «Η ζωή μου όλη», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Η πιο μεγάλη ώρα»,
«Να είχα το κουράγιο», «Ο τρελός», «Θα κλείσω τα μάτια», «Γιατί καλέ γειτόνισσα»,
«Χαροκόπου 1942 – 1953 (Εφτά νομά), «Και τι δεν κάνω», «Όταν σημάνει η ώρα». 
Τον Άκη Πάνου τιμούν ακόμη και αφηγούνται ιστορίες από την επαφή τους μαζί του, οι: Γιώργος Αρμένης, Αντώνης Αντωνίου, Xρύσα Ρώπα, Γρηγόρης  Ψαριανός, Αγλαΐα Κυρίτση, Μαρία Νικόλτσιου, Στέλιος Ελληνιάδης, Γιώργος Κοντογιάννης, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Μάριος Κώστογλου, Άννα Βερούλη, Νατάσα Ασίκη, Νίκος Μιχαλόπουλος, Ευτυχία Φράγκου, Κωνσταντίνος Σταυρίδης (γιατρός).
 «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
Κάθε Σάββατο στις 21:20 στο ΣΙΓΜΑ