ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ
 

Αυτό που θέλεις να ζεις! 

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ (Sigma TV) είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας.

Ιδρύθηκε το 1995 από τον Κύπριο δικηγόρο, δημοσιογράφο, συγγραφέα και εκδότη, Κώστα Ν. Χατζηκωστή. Η πρώτη του μετάδοση πραγματοποιήθηκε την 3η Απριλίου του 1995. Προβάλλει Κυπριακές, Ελληνικές και ξένες σειρές, δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές, καθώς και εκπομπές ψυχαγωγίας.

Από τον Ιανουάριο του 2016, ο ΣΙΓΜΑ εγκαινίασε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το καθημερινό ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού για τις σεζόν 2017/18 και 2018/2019 με προγράμματα όπως το SURVIVOR GR, THE VOICE OF GREECE κ.α.

Η συνεργασία του ΣΙΓΜΑ με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος συνεχίζεται για την νέα τηλεοπτική σεζόν 2019/2020 με ψυχαγωγικά προγράμματα όπως THE VOICE OF GREECE και στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,  Ελληνικές σειρές, τηλεπαιγνίδια και άλλα ψυχαγωγικά και infotainment προγράμματα.

Για την τηλεοπτική σεζόν 2019/2020 ο ΣΙΓΜΑ συνεχίζει με τον 4ο κύκλο της σειράς ΓΑΛΑΤΕΙΑ που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ καθώς και τις ενημερωτικές εκπομπές ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ και ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.  Οι ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ συνεχίζουν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα σημαντικά πολιτικοκοινωνικά θέματα του τόπου και του κόσμου.    Φέτος θα έχουμε τη χαρά να προβάλουμε και μια νέα κωμωδία εποχής «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΚΕΙΕ ΠΑΠΑ» που επίσης θα συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα» των Κυπρίων ηθοποιών, χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές μας.

Αποστολή και στόχος της τηλεόρασης Σίγμα είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τηλεθεατών της. Με σχέδια για μεγαλύτερη επέκταση στις νέες τεχνολογίες και με στρατηγικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το Σίγμα είναι σήμερα το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο κυπριακό τηλεοπτικό κανάλι.

WWW.SIGMATV.COM

Το  website της τηλεόρασης Σίγμα προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες:

  • να δουν ζωντανά και δωρεάν το πρόγραμμά του ΣΙΓΜΑ στο διαδίκτυο (live streaming) σε οποιαδήποτε χώρα, οποιαδήποτε ώρα.
  • να παρακολουθήσουν σε υψηλή ανάλυση όλα τα επεισόδια αγαπημένων σειρών και εκπομπών της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν καθώς και προγράμματα αρχείου
  • πλήρη αναλυτικό οδηγό προγραμμάτων
  • αποκλειστικά νέα και ενημέρωση (εξελίξεις, συντελεστές, πλοκή) για εκπομπές/σειρές
  • Trailers