ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ
 
 
 
Η τηλεόραση Σίγμα άρχισε την λειτουργία της στις 3 Απριλίου του 1995 και έχει πλέον καθιερωθεί ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κανάλια της Κύπρου. Το Σίγμα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη υποδομή δημιουργίας και στήριξης κυπριακών παραγωγών. Οι κυπριακές σειρές αλλά και εκπομπές αποτελούν μαζί με το δελτίο ειδήσεων, την ταυτότητα αλλά και συγκριτικό πλεονέκτημα του Σίγμα. Με μια συνεχή ροή πληροφοριών γύρω από τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, το δελτίο ειδήσεων του Σίγμα «Τομές Στα Γεγονότα» μαζί με τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού αποτελούν εγγύηση για την πιο αξιόπιστη και αντικειμενική ματιά στον κόσμο της επικαιρότητας. 
 
Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το Σίγμα θέλησε να είναι ένα φυτώριο για νέους ηθοποιούς και σεναριογράφους παράγοντας κωμικές και δραματικές σειρές με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις των τηλεθεατών του. Η τηλεόραση Σίγμα έφερε στον Κύπριο τηλεθεατή την πρώτη Κυπριακή καθημερινή δραματική σειρά «Ακτή Ονείρων» όπως επίσης και την πρώτη Κυπριακή καθημερινή κωμική σειρά «Στο Παρά Πέντε» και την μακροβιότερη δραματική καθημερινή σειρά στην ιστορία της Κυπριακής τηλεόρασης «Σε Φόντο Κόκκινο». Η επιτυχία συνεχίστηκε με νέες τοπικές παραγωγές, όπως η σειρά «Βουράτε Γειτόνοι», «Εφτά Ουρανοί & Σύννεφα Αλήτες», ενώ το 2015 για πρώτη φορά το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μία συμπαραγωγή με τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ Ελλάδος μέσα από τη σειρά «Όρκος Σιωπής». 
Τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016, το Σίγμα συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA Ελλάδος δίνοντας την δυνατότητα στο κανάλι να εμπλουτίσει το ήδη πετυχημένο του πρόγραμμα με ψυχαγωγικές εκπομπές, κωμωδίες, reality shows και ενημερωτικές εκπομπές. Επιπλέον, το Σίγμα είχε τα δικαιώματα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης Champions League για την περίοδο 2012- 2015. Με στόχο να συνεχίσει δυναμικά την ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρει στους τηλεθεατές, το ΣΙΓΜΑ ενισχύει και εμπλουτίζει το πρόγραμμα του τον Ιανουάριο του 2016 με εκπομπές και παραγωγές που συνδυάζουν τη δύναμη της γνώσης, της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης. Μέσα από την στρατηγική συνεργασία με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο το καθημερινό ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού. Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η «μάχη» της ενημέρωσης του σταθμού μέσα από τη συνεργασία με την ομάδα ενημέρωσης του ΣΚΑΙ ενισχύοντας την ταχύτητα και την εγκυρότητα της δημοσιογραφικής μας ομάδας. 
 
Αποστολή και στόχος της τηλεόρασης Σίγμα είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τηλεθεατών του, των υπαλλήλων και στελεχών του αλλά και των πελατών και διαφημιζόμενων του. Μέσα από την πολιτική του για την εταιρική κοινωνική του ευθύνη, το Σίγμα στηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις αλλά και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η κυριαρχία στη ενημέρωση και στις τοπικές παραγωγές, η προβολή των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, το ανανεωμένο και πρωτοποριακό πνεύμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, η προβολή των καλύτερων ξένων σειρών και ταινιών, αλλά και η καταξίωση του σταθμού στη συνείδηση του Κύπριου τηλεθεατή, ανοίγουν το δρόμο για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.
 
 
WWW.SIGMATV.COM
Το νέο και αναβαθμισμένο website της τηλεόρασης Σίγμα, www.sigmatv.com, παρέχει στους χρήστες του απεριόριστες δυνατότητες. Το ΣΙΓΜΑ είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που προσφέρει ζωντανά και δωρεάν το πρόγραμμά του στο διαδίκτυο, σε οποιαδήποτε χώρα, οποιαδήποτε ώρα. Στο επίσημο site της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ μπορείτε να παρακολουθήσετε σε υψηλή ανάλυση όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και εκπομπών και να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και την πλοκή. Στο site υπάρχει επίσης πλήρης αναλυτικός οδηγός προγραμμάτων και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές, αλλά και με όσους κρύβονται πίσω από τις κάμερες.