Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
Κρυφός Καιάδας (2015)

Μια νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας τον Ιανουάριο! Πρόκειται για τον «ΚΡΥΦΟ ΚΑΙΑΔΑ», τη νέα δραματική σειρά του ΣΙΓΜΑ, της Άντρης Πολυδώρου η οποία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

 

Τρεις γυναίκες, σε διαφορετικό χρόνο και τόπο, βιώνουν τραγικές στιγμές που θα στιγματίσουν όχι μόνο τις δικές τους ζωές αλλά και των παιδιών τους.  Τότε περπάτησαν σιωπηλά η κάθε μια ξεχωριστά το δικό της Γολγοθά, μα τώρα τα κορίτσια και τα αγόρια τους, μέσα από τα δικά τους βιώματα, έρωτες, μίση, μυστικά και πάθη,  θα βρεθούν σιγά σιγά μπροστά στην εκκωφαντική αλήθεια του παρελθόντος των γονιών τους,  επηρεάζοντας τα με δραματικό τρόπο. Η σειρά διαδραματίζεται στην Κύπρο και Ελλάδα του 1950 και στη Κύπρο του σήμερα. Οι αντιλήψεις, οι δεισιδαιμονίες κι ο τρόπος ζωής εκείνης  της εποχής εξακολουθούν να επιδρούν  μέχρι σήμερα και θα προκαλέσουν δραματικές ανατροπές στις ζωές πολλών ανθρώπων. Οι στιγμές, τα λεπτά, οι ώρες μπορούν  να αναποδογυρίσουν ζωές,  να εξαφανίσουν όνειρα και να γεννήσουν  ακραία συναισθήματα.

 

Πρωταγωνιστούν: Πατρίτσια Πεττεμερίδου, Αγγελική Φιλιππίδου, Ρεβέκα Αποστολοπούλου, Χριστίνα Μαρούχου, Ανδρέας Φυλακτού, Μάκης Αντωνόπουλος, Σώτος Φιλιππίδης, Σίμος Τσιάκκας, Γιάννης Κόκκινος, Μάρω Καυκαρίδου, Έλενα Σάββα, Julie Γρηγορίου, Mέλανη Στέλιου, Έλενα Νικολάου, Βασίλης Χαραλάμπους, Ξένια Ιωακείμ, Νεόφυτος Νεοφύτου, Νίκη Αγγελάκη, Λορέντζο Μικελέττο, Βασίλης Μιχαήλ, Χριστίνα Καραγιάννη, Βαρβάρα Χριστοφή, Σύλια Κωνσταντίνου, Γιώργος Λώρης, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Ξενικάκης.