Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Εφτά ουρανοί (2012-15)

ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΗΤΕΣ – 3Ος ΚΥΚΛΟΣ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9 ΣΤΙΣ 19:30

 

Για 3η  και τελευταία χρονιά οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν στους 7 Ουρανούς με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες αλλά και νέα πρόσωπα που θα φέρουν νέες ανατροπές. Συναρπαστικές ιστορίες, με μυστικά που βασανίζουν και αποκαλύψεις που λυτρώνουν. Ποιοι ήρωες θα βγουν αλώβητοι από την μάχη με τον ίδιο τους τον εαυτό; Ποιοι θα διαλέξουν τον δύσκολο δρόμο;  Ποιοι θα καταθέσουν τα όπλα και θα παραδοθούν; Η ζωή έχει πάντα δυο όψεις... Είναι στο χέρι μας ποιαν θα διαλέξουμε....

 

·                     Πως σχεδιάζει η Ρεβέκκα να εκδικηθεί την οικογένεια της μετά την αποκλήρωση της; Ένα νέο πρόσωπο που έρχεται μαζί της θα αναταράξει όλη την οικογένεια Μορφίτη με τα μυστικά που θα αποκαλύψει.

·                     Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ιωάννας και γιατί η Αρετή έφτασε μέχρι το έγκλημα για να αποκρύψει την ταυτότητα του;

·                     Ποιο το τίμημα που πληρώνει η οικογένεια του Στέφανου από τη σχέση του με τη Μαρία και πως μπορεί να χειριστεί ο ίδιος την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι του αλλά και τις νέες φουρτούνες που έρχονται κατά πάνω του;

·                     Τα παλιά πάθη δύσκολα σβήνουν όπως και τα καταπιεσμένα, και αυτό είναι κάτι που φέτος θα βιώσουν έντονα Πέτρος και η Φάνη, ενώ ο Χάρης θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα που θα δοκιμάσει το χαρακτήρα και την ακεραιότητα του.

·                     Η αγαπημένη οικογένεια του Σπύρου Μάππουρα θα θέσει νέους, πολύ ψηλούς στόχους και θα χαρίσει προβληματισμό και γέλιο μέσα από τα παθήματα αλλά και τα μαθήματα που θα τους φέρει η ζωή. Ενώ ο Λάκης θα έρθει αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του, μέσα από την προσπάθεια του να βρει τους πραγματικούς του γονείς.

·                     Η οικογένεια του Σαββή θα  έρθει αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις καθώς τα μέλη της θα βρεθούν μπροστά σε περιπέτειες που δεν έχουν επιλέξει να βιώσουν.

·                     Η Σοφία, ανανεωμένη, είναι έτοιμη να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τι είναι αυτό που θα την εμποδίσει;

·                     Τι είναι αυτό που θα οδηγήσει την Πωλίνα να εγκαταλείψει την οικογένεια Μορφίτη και σε ποιες νέες περιπέτειες θα την οδηγήσει.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Τοκαρής. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λοίζος Μαρκίδης, Πάρης Προκοπίου. ΣΕΝΑΡΙΟ: Ξένια Μιχαήλ, Έλενα Διαμαντίδου. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ: Μιχάλης Τερζής.

 

Λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά):

 

Γιώργος Αναγιωτός

Γιάννος Αντωνίου

Χάρης Αριστείδου

Νικόλας Αρκαδίκου

Καλυψώ Δημητρίου

Κριστιάνα Γεωργίου

Χριστιάνα Γεωργίου

Σπύρος Γεωργιάδης

Έλενα Διαμαντίδου

Σοφοκλής Κασκαούνιας

Παντελής Κλείτου

Ξένια Κωνσταντινίδου

Χριστιάνα Λάρκου

Ξένια Μιχαήλ

Στέφανη Νέρου

Γιώργος Νικολάου

Χριστιάνα Μουζούρα

Ελεάνα Παπαδοπούλου

Ιωάννα Πολυνίκη

Παναγιώτα Παστού

Όλγα Ποταμίτου

Νιόβη Σπυριδάκη

Φάνη Σωκράτους

Ιάκωβος Χατζηβασίλη

Άγγελος Χατζημιχαήλ

Δέσποινα Χρυσάνθου

και τα παιδιά

Γιώργος Αλωνεύτης και Μαλβίνα Τζιούρεφ

 

ΕΦΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΗΤΕΣ. Ο 3ος και τελευταίος κύκλος της σειράς.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:30.