Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
Μεσημέρι και Κάτι

Το νέο δίδυμο της ενημέρωσης Γεωργία Κωνσταντίνου και Χρήστος Μιχάλαρος, δύο δημοσιογράφοι με μαχητικότητα, έντονη άποψη, γνώσεις και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη δουλειά τους, κάνουν δυναμική πρεμιέρα με θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία και την ενέργεια. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα βρίσκονται στο στούντιο για να  δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση.

 

Η Γεωργία Κωνσταντίνου και ο Χρήστος Μιχάλαρος, μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE, θα σας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταφέροντας σας με εγκυρότητα και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας. 

 

Ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις και ειδικά ένθετα που αφορούν την υγεία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και την οικονομία για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας.

 

Το νέο δίδυμο της ενημέρωσης, Γεωργία Κωνσταντίνου και Χρήστος Μιχάλαρος, θα δώσουν την δική τους μάχη για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση.

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 11:00.

 

 
 
 
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back