Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
Mr Cyprus (2015)

Ψάχνουμε τον τέλειο κύπριο άνδρα και θα τον βρούμε στα ανδρικά καλλιστεία του ΣΙΓΜΑ Mr. Cyprus 2015 με παρουσιάστρια την Έβελυν Καζαντζόγλου και κριτές τους Γιάννη Σπαλιάρα, Βίκυ Κουλιανού, Γιώργο Κασαπίδη και Ρίτα Αττάλα. 

Κάθε Δευτέρα, στο #MrCyprus: The Battle βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους να δίνουν μάχη σε ανατρεπτικές δοκιμασίες σε διαφορετικά locations κάθε φορά.

Κάθε Τρίτη, στο #MrCyprus: The Photoshoot, οι διαγωνιζόμενοι φωτογραφίζονται με το φακό ενός έμπειρου φωτογράφου σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ κάθε εβδομάδα. 

Κάθε Τετάρτη, η Έβελυν Καζαντζόγλου μας υποδέχεται στο #MrCyprus: The Live Show σε ένα 2ωρο ζωντανό σόου όπου οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογούνται για τις αποδόσεις τους στις δοκιμασίες της εβδομάδας, παρουσιάζουν σε πασαρέλα ρούχα γνωστών σχεδιαστών και μας δείχνουν το ταλέντο τους σε ευφάνταστες δοκιμασίες. Για πρώτη φορά στην Κύπρο, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει τις προτιμήσεις του μέσω ειδικού facebook & mobile application σε μια interactive ψηφοφορία. Στο green room μας υποδέχονται οι Τζώρτζια Παναγή και ο Ανδρέας Φαλάς. Την ίδια μέρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και οι δύο προτεινόμενοι οι οποίοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πείσουν την επιτροπή πριν επιλεγεί αυτός που θα αποχωρήσει.

Ο μεγάλος νικητής του #MrCyprus θα εκπροσωπήσει τη Κύπρο τον Μάρτιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International στη Κορέα και θα κερδίσει μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μαζί με το κράνος του (γιατί οδηγάμε πάντα με ασφάλεια!).  Άλλοι 2 φιναλίστ θα κερδίσουν την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό Mr Handsome που θα γίνει τον Μάρτιο στην Ελλάδα καθώς και συμβόλαιο με γνωστό model agency στην Αθήνα.

 

Ο τέλειος Κύπριος άνδρας βρίσκεται εκεί έξω! Και το ΣΙΓΜΑ έχει σκοπό να τον βρει!

Mr. Cyprus 2015 – Ανδρικά Καλλιστεία

Δευτέρα με Τέταρτη στις 21:20