Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 23/11 & 24/11

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 23/11 & 24/11

19 Νοεμβρίου 2015

Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
 
Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα! Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα! Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. Για τρίτη χρονιά, θα ζήσουμε από κοντά την καθημερινότητά τους. Την καθημερινότητά μας! Που, φέτος, θα είναι πιο γλυκιά και πιο ξεκαρδιστική από ποτέ.
 
 
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 13
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 
 
 
Ο Χάρης ετοιμάζεται να φύγει με το Χρήστο για τη Νάουσα για να δει τη μάνα του, που έσπασε το πόδι της, αλλά, η Βάσω φοβάται να μείνει μόνη της το βράδυ, επειδή είχαν απανωτά κρούσματα ληστειών στην περιοχή. Τελικά, ο Χάρης την πείθει πως δεν θα μπει κανένας σπίτι, αλλά, διαψεύδεται πανηγυρικά… Ο Μηνάς μαθαίνει από… πλάγια πηγή, πως ο γαμπρός τους ο Λεωνίδας πιθανότατα κληρονομεί ένα μαγαζί στο λιμάνι του Πειραιά. Χαίρεται πολύ με την προοπτική να γυρίσουν πίσω τα παιδιά από την Τουρκία, αλλά πως θα μαζέψει την παρορμητική Βούλα να μην το ξεφουρνίσει στην Αντιγόνη, πριν βεβαιωθούν ότι ισχύει;.. Η Μαρίνα παίρνει τον πρώτο της μισθό! Ο Ηλίας είναι σίγουρος πως θα τον ξοδέψει όλον μέσα σε μια μέρα, η Μαρίνα όμως είναι αποφασισμένη να του δείξει πως κάνει λάθος.
 
 
 
ΤΡΙΤΗ 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 14
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
 
 
 
Ο Χάρης έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν μαμάδες από το σχολείο που δουλεύει, τον «πολιορκούν». Η Βάσω γρήγορα καταλαβαίνει πως το πρόβλημά του δεν είναι οι μαμάδες, αλλά η ίδια η δουλειά. Και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει… Η Μαρίνα έχει πελαγώσει προσπαθώντας να ανταπεξέλθει ως εργαζόμενη νοικοκυρά. Αναγκαστικά, ζητά βοήθεια απ’ τον Ηλία για τις δουλειές του σπιτιού. Ο Ηλίας, ωστόσο, δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο… Η Βούλα κάνει μια "αθώα" ερώτηση στον Μηνά, στην οποία, απαντώντας αυθόρμητα δίνει την λάθος απάντηση. Κι η μέρα του γίνεται άλλη μια μέρα γεμάτη μουρμούρα…
 
 
 
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
 
ΜΕ ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:15