Σάββατο, 27 Απριλίου 2024


Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απο τη δική σου - Τετάρτη 20.03.24

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απο τη δική σου - Τετάρτη 20.03.24

20 Μαρτίου 2024

ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!

Σήμερα Τετάρτη 20/3 στις 15:20 στο ΣΙΓΜΑ

 

Η τραγουδίστρια Νάιρα Αλεξοπούλου περνά το κατώφλι της κουζίνας για να μαγειρέψει και να αποδείξει ότι η Μαμά της, Ελίζα, μαγειρεύει Καλύτερα. Οι δυο τους διαγωνίζονται απέναντι στους προηγούμενους νικητές Θάνο και Θεοχάρη που έρχονται με περίσσιο κέφι και όρεξη!

Στο προηγούμενο επεισόδιο, τα αγόρια, παρά το άγχος, κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και βρίσκονται για δεύτερη φορά στην κουζίνα παρέα με τον Μάρκο. Αφού αναμετρηθούν με έναν απρόσμενο επισκέπτη που «εισβάλλει» στην κουζίνα, βάζουν τα δυνατά τους για να μαγειρέψουν «ραβιόλια γεμιστά με τυρί και σος τυριών με τρούφα».

Η Νάιρα και η μαμά της Ελίζα είναι σίγουρες πως με το φλογερό ταμπεραμέντο τους αλλά και τις μαγειρικές τους ικανότητές θα εκπλήξουν τους πάντες. Η μαμά με αυστηρό ύφος καθοδηγεί την κόρη για να ετοιμάσει «blinchik (μπλιντσίκ)», ένα παραδοσιακό αρμένικο πιάτο. Όντως ο Έκτορας εκπλήσσεται ευχάριστα, αφού είναι η πρώτη φορά που στην κουζίνα ζυγίζουν τα υλικά για να βγει σωστή η συνταγή. Άραγε η ευχάριστη έκπληξη θα διατηρηθεί και αφού δοκιμάσει το πιάτο;

 

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Δευτέρα με Παρασκευή στις 15:20 στο ΣΙΓΜΑ