Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024


Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 14-18.02.2022

Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 14-18.02.2022

14 Φεβρουαρίου 2022

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

KΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Μία… ερωτική εβδομάδα ξεκινά στο ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ. Πέντε νέες, δυνατές προσωπικότητες έρχονται να διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Η Φωτεινή που έχει ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις, η Ελένη από τη Ρόδο, η Νικόλ με το φλογερό ταπεραμέντο, ο Τάσος ο μοναδικός άνδρας της παρέας και η Λία που δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, θα τα δώσουν όλα στην κουζίνα με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το μαγειρικό έναυσμα δίνει σήμερα η Φωτεινή. Παρουσιάζει ένα μενού που όπως λέει είναι δοκιμασμένο και της το έχει προτείνει ο σύντροφός της.  Νιώθει σίγουρη πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένοι της φτάνουν και η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ γεύση αλλά και αρκετές αστοχίες.

Την Τρίτη 15/2 στην κουζίνα μπαίνει η Ελένη από τη Ρόδο. Είναι σίγουρη για την επιλογή του μενού της και πιστεύει πως έχει τη νίκη στο… τσεπάκι. Όλα κυλούν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που η Νικόλ εντοπίζει κάτι παράξενο μέσα στο πιάτο της. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα.

Την Τετάρτη 16/2  η Νικόλ έχει βάλει στόχο να καταπλήξει τους καλεσμένους της με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και με το ταπεραμέντο της. Η Ελένη φτάνει στο σπίτι της οικοδέσποινας κάπως προκατειλημμένη από την προηγούμενη βραδιά με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένη με τα πιάτα που σερβίρονται.

Την Πέμπτη 17/2 ο μοναδικός άντρας της παρέας, ο Τάσος, βάζει όλη του τη γοητεία για να εντυπωσιάσει την υπόλοιπη παρέα. Δυστυχώς για εκείνον, οι καλεσμένοι του φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη με τα πιάτα που έχει ετοιμάσει.

Η ανάδειξη του νικητή πλησιάζει και η Λία θα έχει την ευκαιρία να μαγειρέψει το τελευταίο μενού της εβδομάδας. Ετοιμάζει πιάτα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά οι καλεσμένοι της για ακόμη μια φορά δεν δείχνουν να ικανοποιούνται. Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας για την τελική κατάταξη φέρνει μεγάλη ένταση μεταξύ των διαγωνιζομένων.

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ