Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024


Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 31.01-04.02.2022

Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 31.01-04.02.2022

1 Φεβρουαρίου 2022

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

KΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Μία ακόμα εβδομάδα ξεκινά στο “Κάτι Ξαναψήνεται” όπου πέντε νέοι παίκτες έχουν στόχο να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες και να κερδίσουν 2.500 ευρώ.

 

Στην αφετηρία αυτής της μαγειρικής εβδομάδας βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος. Είναι ο γόης της παρέας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, τα πιάτα του έχουν ένα αρκετά σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Προσπαθεί να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές συνήθειες των καλεσμένων του, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Το μενού του δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της βραδιάς, όμως η Πωλίνα αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητική.

 

Την Τρίτη 1/2 ο Νίκος… from America φτιάχνει ένα μενού εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη. Το αποτέλεσμα απέχει από το… ιδανικό, καθώς απογοητεύει τους καλεσμένους του και συγκεκριμένα την Πωλίνα, που δείχνει εκνευρισμένη και με τα πιάτα αλλά και τη συμπεριφορά του Νίκου.

 

Την Τετάρτη 2/2 και είναι η σειρά της Πωλίνας. Θέλει να εντυπωσιάσει και φυσικά να κερδίσει το έπαθλο για αυτό δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες των πιάτων της. Το άγχος την έχει καταβάλλει κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το μενού της διαθέτει ρώσικα εδέσματα καθώς γεννήθηκε στη Ρωσία. Οι καλεσμένοι της καταφθάνουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει και απογοητεύεται πολύ.

 

Η Νατάσα αναλαμβάνει το μενού της Πέμπτης. Ετοιμάζει παραδοσιακά πιάτα για να ευχαριστήσει την υπόλοιπη παρέα, όμως το κυρίως πιάτο δεν δείχνει να συγκεντρώνει και τα καλύτερα σχόλια κάτι που κάνει τη Νατάσα να στεναχωριέται. Οι καλεσμένοι δεν απολαμβάνουν τη βραδιά όπως θα ήθελαν, ενώ διάφορες "σπόντες” πετιούνται από την Πωλίνα προς τον Μηνά χωρίς να καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι τι συμβαίνει.

 

Την Παρασκευή 4/2  ο Μηνάς με τα περιστέρια του ανοίγει το σπίτι του. Μαγειρεύει απλά πιάτα, δοκιμασμένα, με στόχο μία καλή βαθμολογία. Το δείπνο δεν εξελίσσεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς την ώρα του γλυκού η Πωλίνα ρίχνει τα βέλη της στον οικοδεσπότη. Τον κατηγορεί ευθέως πως το μενού που ετοίμασε μοιάζει να είναι μαγειρεμένο από κάποιον άλλον ή ακόμα χειρότερα ότι το έχει παραγγείλει έτοιμο. Η ένταση μεταξύ τους φουντώνει και φυσικά η κορύφωσή της έρχεται στην ανακοίνωση του νικητή που τα πράγματα ξεφεύγουν από τα επιτρεπτά όρια. Ο Μηνάς και η Πωλίνα χάνουν τον έλεγχο και η Κωνσταντίνα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα!  

 

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ