Σάββατο, 27 Απριλίου 2024


Μόλις Χθες - Περιλήψεις επ.16-20

Μόλις Χθες - Περιλήψεις επ.16-20

11 Οκτωβρίου 2021

«ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»

Η δραματική σειρά του ΣΙΓΜΑ

Καθημερινά στις 19:10

 

Ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 - ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10/21

Ο Μιχάλης, ύστερα τα  αποτελέσματα της εξέτασης dna, συναντάει τη Λουίζα για  να ζητήσει εξηγήσεις. Ο Σπύρος θα εκβιάζει την Έλενα πως  θα την καταστρέψει εάν δεν κάνει αυτά που της λέει . Η Μαρία δεν μπορεί να κρύβει άλλο το μυστικό της και λέει στον Αντώνη πως  θα το αποκαλύψει. Η Λουίζα, από την άλλη , δεν ξέρει εάν θα  πρέπει να πει την αλήθεια για την Κατερίνα στον Μιχάλη. Η Δάφνη έχει ελπίδες πως  ο Ιάσωνας θα καταφέρει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, κάτι που ο Αντώνης δεν πιστεύει.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 – ΤΡΙΤΗ 19/10/21

Η κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και τον Μιχάλη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο έπειτα από το φιλί τους, ενώ η συνομωσία του Σπύρου με την Έλενα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από ένα τυχαίο γεγονός. Η Νόρα συναντιέται με τον Σταύρο για να φάνε μαζί και περνάει μια όμορφη βραδιά, που θα ήθελε να επαναληφθεί. Ο Αντώνης ζητάει κι άλλο χρόνο από τη Μαρία, όσο ο Ιάσωνας

ετοιμάζεται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 – ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10/21

Η Λουίζα έχει υποψίες πως  ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και θέλει  να μάθει την αλήθεια. Από την άλλη , ο Μιχάλης και η Έλενα πηγαίνουν  στο δικό τους σπίτι και η  Έλενα προσπαθεί διακριτικά  να κάνει ότι της ζήτησε ο Σπύρος. Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, και αυτό  την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης θα πείσει  τον Θωμά να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα .Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 – ΠΕΜΠΤΗ 21/10/21

Η Λουίζα και ο Μιχάλης θα πουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα. Ο Σπύρος θα της  αποκαλύψει ότι ο Μιχάλης έχει δολοφονήσει τον παππού της. Η Μαρία θα φέρει τον Αντώνη  προ των ευθυνών του. Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να βάλει   υπνωτικά στο τσάι της Δάφνης . Η Κέλλυ τα τινάζει όλα στον αέρα τον  λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της. Η Χριστίνα, που ξέρει  ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία και  αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά το θέμα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10/21

Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Κατερίνα, εκείνη όμως θέλει να τον αποφύγει ι. Ο Σπύρος λέει στην  Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί. Η Μαρία δίνει τελεσίγραφο στον Αντώνη για τη σχέση τους. Η Κέλλυ και ο Χρήστος θα αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Σπύρος αποφασίζει να πει στην Κατερίνα πως  δεν είναι ο πατέρας της και εκείνη  έντρομη προσπαθεί να τον αποτρέψει.