Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


The X Factor 2 - Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

The X Factor 2 - Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

28 Απριλίου 2017

Εντυπωσιακή η υποδοχή του “The X Factor 2”, της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ από τους τηλεθεατές, αφού το μουσικό show βρέθηκε στην πρεμιέρα του στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, με το ποσοστό να φτάνει στο 35,9% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

 

Σε μια άκρως εντυπωσιακή πρώτη audition πολλά ήταν τα ταλέντα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συγκινήσουν.  Η κριτική επιτροπή: Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα,  Γιώργος Παπαδόπουλος και  Μπάμπης Στόκας,  συνεχίζουν το κυνήγι των ταλέντων προκειμένου ν’ ανακαλύψουν το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής. Στα παρασκήνια η Ευαγγελία Αραβανή παρακολουθεί με φιλικά πρόσωπα των διαγωνιζομένων την προσπάθεια τους να πάρουν το εισιτήριο για το Bootcamp. Τα μικρόφωνα είναι και πάλι έτοιμα να πάρουν… φωτιά.

 

Απόψε στις 22:00 στο ΣΙΓΜΑ απολαύστε το δεύτερο επεισόδιο από τις Auditions με τους φιλόδοξους τραγουδιστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ένας 20χρονος διαγωνιζόμενος καταφέρνει να λάβει τη θετική ψήφο των κριτών, με την Τάμτα να του λέει: «θεωρώ ότι είσαι ο θησαυρός μας». Στη συνέχεια, μια 22χρονη από τη Λεμεσό θα αποσπάσει το χειροκρότημα της επιτροπής αλλά και τα τέσσερα «ναι» που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση. Την παράσταση θα κλέψει ένα ντουέτο αγοριών, ενώ ένας διαγωνιζόμενος από την Κρήτη θα κεράσει την κριτική επιτροπή ρακί και το κέφι ν’ ανάψει για τα καλά!

 

Λάβετε θέσεις!

Το δεύτερο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor 2” έρχεται απόψε στις 22:00 στο ΣΙΓΜΑ