Σάββατο, 27 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

6 Ιουνίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 10:00 ο Ευτύχης Μπλέτσας μας παρουσιάζει ένα οδοιπορικό στην Ταϊβάν. Ο Ευτυχής ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι με προορισμό την Ταϊπέι, μία από τις πιο σύγχρονες και διαρκώς αναπτυσσόμενες μεγαλουπόλεις στην Ασία. Θα εξερευνήσει τις ιστορικές αλλά και τις σύγχρονες γειτονιές της πόλης. Θα δει ναούς, ουρανοξύστες, παραδοσιακές αγορές και πανέμορφα φυσικά τοπία. Και φυσικά δε θα παραλείψει να δοκιμάσει πολλές τοπικές σπεσιαλιτέ! 

 

Την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 10:45 το Happy Traveller ταξιδεύει στην Κέρκυρα. Θα ξεκινήσουμε την εξερεύνηση μας στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων από την πόλη της Κέρκυρας και αφού περπατήσουμε όλο το κέντρο θα μπούμε στο αμάξι και θα πάμε στο Νότιο τμήμα του νησιού. Πρώτα θα σταματήσουμε στο πανέμορφο Αχίλλειο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς Λευκίμμη. Κέρκυρα Κέρκυρα με το ποντικονήσι, αυτή την Κυριακή,  το πρώτο μέρος, στο Happy Traveller.