Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018


Happy Traveller - Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Happy Traveller - Σάββατο 22  &  Κυριακή 23 Απριλίου  2017

19 Απριλίου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 22 Απριλίου στις 11:30 το «Happy Traveller πηγαίνει στον Όλυμπο. Ξεκινάει ένα roadtrip εντός Ελλάδος παρέα με τον σκύλο μας τον Ηρακλή και πάμε στην δυτική, Θεσσαλική πλευρά του Ολύμπου. Θα γυρίσουν τα όμορφα χωριά της περιοχής και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές περιπέτειας και εξερεύνησης, με τελικό σκοπό την ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου, στο ψηλότερο σημείο της Ελλάδας! Θα τα καταφέρουν;

 

Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 Happy Traveller στην πόλη των πόλεων! Happy Traveller στην Κωνσταντινούπολη! Τη γέφυρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, τη μόνη μεγαλούπολη στον κόσμο που μοιράζεται σε δυο ηπείρους! Την πάλε ποτέ βασιλεύουσα και μήλον της έριδος για όλες τις αυτοκρατορίες. Μήλο της έριδος και για τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο ταξιδιώτη που ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στους δρόμους, τα σοκάκια, τις γέφυρες και τα πιο σημαντικά αξιοθέατα αυτής της μοναδικής πόλης! Ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μοναδικές ομορφιές! Μία χορταστική βόλτα, τοπικό street food, πολίτικη κουζίνα και θεϊκά ανατολίτικα γλυκά!