Κυριακή, 28 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Happy Traveller - Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

28 Δεκεμβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:15 
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 11:15, παραμονή Πρωτοχρονιάς, εορταστικό «Happy Traveller» στη Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη! Θα επισκεφθούμε τον Αστερόκοσμο, καθώς και το θεματικό Πάρκο "Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά" για να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και να νιώσουμε παιδιά. Θα κάνουμε ατελείωτες βόλτες στην Τσιμισκή και την Αριστοτέλους και θα ζήσουμε τον εορταστικό παλμό της πόλης. Και επειδή Χριστούγεννα στην πόλη χωρίς εκδρομή στο βουνό δεν γίνεται, κάνουμε ημερήσια εξόρμηση στο βουνό της Θεσσαλονίκης, τον Χορτιάτη. Μαζί μας και σε αυτό το επεισόδιο ο σκυλάκος ο Ηρακλής, η Μασκότ της εκπομπής! Ένα Ηappy Traveller εορταστικό! 
 
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ “HAPPY TRAVELLER” ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1/2017.