Σάββατο, 18 Μαΐου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 6 Κυριακή & 7 Μαΐου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 6 Κυριακή & 7 Μαΐου  2017

2 Μαΐου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 10:45 ο Ευτύχης Μπλέτσας κάνει ένα οδοιπορικό στη Λάρισα και τον Κίσσαβο. O Ευτύχης ξεκινάει άλλο ένα road trip εντός Ελλάδος παρέα με τον σκυλάκο του, τον Ηρακλή κι αφού εξερευνήσει την πόλη της Λάρισας, θα μπει σε διθέσιο αεροπλάνο της αερολέσχης Λάρισας και θα πετάξει στους Θεσσαλικούς ουρανούς! Στη συνέχεια θα πάει στα παράλια της Λάρισας θα ανακαλύψει κρυμμένους ταξιδιωτικούς θησαυρούς  και θα ανέβει στην κορυφή του Κισσάβου, από όπου θα κατέβει πάλι πίσω κάνοντας snowboard!


Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 10:45 η εκπομπή ταξιδεύει στο Μιλάνο.  Το «HAPPY TRAVELLER» θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης (τον Καθεδρικό ναό, την Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, τη σκάλα του Μιλάνου και το Κάστρο Σφόρτσα) και θα περιπλανηθεί στο κέντρο δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές!