Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018


Survivor - Τετάρτη 17 Μαίου 2017

Survivor - Τετάρτη 17 Μαίου 2017

17 Μαΐου 2017

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Μαχητές» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”.  Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη  είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

 

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 144,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 52% ενώ έφτασε μέχρι και 52,3% στα ανά τέταρτο στοιχεία όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 44%.

 

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο αφού ήταν με κλειστά μάτια και οι συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τους καθοδηγούν. Κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι υπέρ τους. Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει υπό τις οδηγίες του  Γιώργου Αγγελόπουλου το τελικό  10-7 . Η νίκη αυτή οδηγούσε στο καλύτερο έπαθλο κατ΄ ομολογία των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκτός από γεύμα με κρέατα και απολαυστική χωριάτικη σαλάτα επιβιβάστηκαν και σε ιδιωτικό αεροπλάνο και παρακολούθησαν συναυλία του Sting.

 

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.  Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους  στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

 

Ένα χορταστικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.