Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Telethon - Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Telethon - Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

6 Ιουνίου 2017

Aς δούμε καθαρά, ας μιλήσει η καρδιά μας! Αυτό είναι το φετινό μήνυμα του TELETHON – της γιορτής της χαράς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων TELETHON 2015 είναι ο Τηλεμαραθώνιος που θα μεταδοθεί από την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 21:15 με οικοδεσπότες την Βασιλική Χατζηαδάμου και τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ «ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» Σταύρο Κυπριανού. Μαζί τους ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης αναλαμβάνει την παρουσίαση και τον συντονισμό στο τηλεφωνικό κέντρο όπου που θα στελεχωθεί με επώνυμους οι οποίοι εθελοντικά δίνουν το παρόν τους και στηρίζουν τον θεσμό και θα απαντούν τα τηλέφωνα με τις εισφορές των τηλεθεατών.  

 

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι ο συμπατριώτης μας, τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος, ερμηνεύει για μας γνωστά δικά του τραγούδια αλλά και τραγούδια που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε όλοι μας κάποια στιγμή. Μαζί του επίσης οι Παπιγιόν, δίνουν στη βραδιά το δικό τους μουσικό στίγμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως για τον σκοπό αυτό έχουν επιστρατευτεί και πολλές άλλες αγαπημένες προσωπικότητες.

 

Στην πολυδύναμη, πολυσύνθετη και γεμάτη από «ζωή» και ελπίδα παραγωγή, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, θα λάβουν επίσης μέρος καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αγαπημένοι παρουσιαστές, γιατροί, επιστήμονες, προσωπικότητες  του τόπου και κυρίως δίνουν το παρόν τους ασθενείς του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, προσφέροντας μας την ευκαιρία να δούμε μια άλλη όψη της ζωής και στέλνοντας συγχρόνως ένα μήνυμα στον κόσμο. Ένα μήνυμα που μπορεί να καταφέρει όσα δεν μπορούν να καταφέρουν τα φάρμακα γιατί μιλά μέσα από τις καρδιές μας…

 

Διοργανωτές του ΤΕΛΕΘΟΝ είναι το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου. Μεγάλος χορηγός ο ΟΠΑΠ.

 

ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ TELETHON 2017

Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 21:15