Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024


Survivor - Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Survivor - Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

28 Μαρτίου 2017

Εκπληκτικά ήταν και τα ψεσινά νούμερα τηλεθέασης του “Survivor” με περισσότερους από 156,000 τηλεθεατές να  το παρακολουθούν έστω και για ένα λεπτό. Στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωσε το συγκλονιστικό 78,4%, ενώ στις γυναίκες 18-44 το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε το 55,3%. Στα ανά τέταρτο στοιχεία το ποσοστό τηλεθέασης ακούμπησε το 58,7%.

 

Ανατροπές, εκπλήξεις, αγκαλιές, διαφωνίες και μια καταρρακτώδη βροχή επικράτησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Μετά από 7 σερί ήττες οι «Διάσημοι» επανήλθαν ξανά στις νίκες. Χθες, κατάφεραν να κερδίσουν τους «Μαχητές» και μάλιστα να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, την ασυλία. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι «Μαχητές» κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση και για πρώτη φορά έχουμε τέσσερις παίκτες. Ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4 ψήφους ο καθένας τους και τέθηκαν προτεινόμενοι, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Πάνο Αργιανίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ αντίστοιχα.

 

Το αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Οι ξαφνικές μπόρες που ξεσπούσαν δεν πτόησαν τους παίκτες που πάλευαν μέχρι τελικής πτώσεως για τη νίκη.  Στο χθεσινό “Survivor” είχαμε και εκπλήξεις αφού είδαμε τη Λάουρα να πετυχαίνει δύο νίκες παρόλο που βρέθηκε στις διαδρομές που έκανε πολύ πιο πίσω από τις αντιπάλους της, αλλά και τον Bo να πετυχαίνει με ευστοχία τις τελικές του βολές σε δύο κούρσες. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-6 και φυσικά να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας. 

 

Οι παίκτες των «Διασήμων» από την αρχή έδειξαν πως ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, απόρροια της αποκατάστασης σχέσεων μεταξύ τους. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη δήλωσαν πως πλέον διαλύθηκαν τα όσα μαύρα  σύννεφα σκίαζαν την κοινή τους συμβίωση στην παραλία, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες ξεκαθάρισαν πως ό,τι «απειλούσε» την ενότητά τους ξεκαθαρίστηκε με τον διάλογο.

 

Στο μεταξύ, από την ομάδα των «Μαχητών» που αριθμεί 8 παίκτες, είδαμε τους μισούς να βγαίνουν στη… σέντρα προς αποχώρηση. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι γυναίκες και ο Κώστας ψήφισαν τον Τσανγκ, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ψήφισαν την Ελισάβετ που για πέμπτη φορά είναι προτεινόμενη προς αποχώρηση από το “Survivor”.

 

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας στις δύο παραλίες και ειδικά σ’ αυτή των «Μαχητών»; Η διάσπαση της ομάδας τους θα επηρεάσει την ψυχολογία τους και κατ’ επέκταση την απόδοσή τους στο αποψινό αγώνισμα; Το χθεσινό έπαθλο των «Διασήμων» αποτελεί την αρχή για μια νέα σειρά νικών; 

 

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ,  σ’ ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor”.