Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


7 Θανάσιμες Πεθερές - Κάθε Κυριακή στις 17.30 τριπλό επεισόδιο

7 Θανάσιμες Πεθερές - Κάθε Κυριακή στις 17.30 τριπλό επεισόδιο

30 Μαρτίου 2021

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:30

ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δεν είναι επτά... Είναι πενήντα τέσσερις και βάλε! Η μυθική φιγούρα της Ελληνίδας Πεθεράς αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και οι Επτά Θανάσιμες Πεθερές έχουν δίκαια κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Οι Πεθερές μας έχουν ταξιδέψει σε κάθε σπίτι και κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο! Ταυτόχρονα άρχισαν και τα ταξίδια τους στον χρόνο, από την Αθήνα του 1908 μέχρι τον πλανήτη Άρη του 2309 μ.Χ.!

Η Βίκυ Σταυροπoύλου υποδύεται το φάντασμα μιας γυναίκας η οποία αόρατη από τους κοινούς θνητούς παρακολουθεί, αφηγείται και παρεμβαίνει υπέρ του καλού σε διάφορες οικογενειακές υποθέσεις με πρωταγωνίστριες πεθερές με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. Η σειρά παρουσιάζει τις ιστορίες διάφορων Ελληνίδων πεθερών που κάθε μία φέρει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Η κάθε ιστορία της σειράς είναι αυτοτελής και ολοκληρώνεται σε 2 ή 3 επεισόδια.

Η κωμική σειρά του MEGA που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη έρχεται στο ΣΙΓΜΑ και οι Επτά Θανάσιμες Πεθερές είναι πιο θανάσιμες και αγαπησιάρικες από ποτέ!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4 ΣΤΙΣ 17:30

Η ΑΘΗΝΑΙΑ ΠΕΘΕΡΑ

Η Καίτη Μαρίνη είναι μια ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου, όταν όμως ο γιος της θέλει να παντρευτεί μια συνάδελφό της θα γίνει η πιο θανάσιμη πεθερά. Η Καίτη ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε ένα νυχτερινό κέντρο και στις πρόβες ο γιος της, Δημήτρης, γνωρίζει την νεαρή τραγουδίστρια Έλενα, με καταγωγή από την Ουκρανία. Τα δυο παιδιά ερωτεύονται. Στην πρεμιέρα του μαγαζιού ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα κι εκείνη δέχεται.

Ηθοποιοί: Καίτη Γαρμπή (Καίτη Μαρίνη), Δημήτρης Κουρούμπαλης(Δημήτρης), Μπάμπης Χατζηδάκης (Νάσος Αυγερινός), Αγγελική Καρυστινού (Έλενα), Μαρίνα Γαζετά (Νίκη), Χαρά Σμύρου (Μαρία), Πέτρος Πετράκης (Σάκης Αθανασίου), Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ (Θωμάς), Παναγιώτης Σερεφίδης (Προκόπης), Ευγενία Μανωλίκα (αμπιγιέζ), Μάρλεν Σαΐτη (Ναταλία).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/4 ΣΤΙΣ 17:30

Η ΣΥΡΙΑΝΗ ΠΕΘΕΡΑ

Η Στεφανία Δράκου είναι χριστιανή ορθόδοξη, που ζει στη Σύρο, μαζί με το γιο της, Μάρκο. Όταν κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις και μαθαίνει τα αποτελέσματα, αποφασίζει να γνωρίσει άμεσα την κοπέλα του Μάρκου, τη Μάγδα, και να επισπεύσει το γάμο τους, πριν βγει στο φως η αλήθεια γι' αυτήν. Δεν έχει σκεφτεί όμως ότι η Μάγδα, ως γνήσια Συριανή, θα μπορούσε να είναι καθολική. Και οι καθολικοί ήταν ανέκαθεν κόκκινο πανί γι' αυτήν. Ηθοποιοί: Μαρία Καβογιάννη (Στεφανία), Νίκη Παλληκαράκη (Μάγδα , Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Ρόζα), Δημήτρης Μάνεσης (Μάρκος), Πόπη Χριστοδούλου (Μαρκέλλα), Λίνα Αλεξανδροπούλου (Βιντσέντζα), Τίνα Ευαγγέλου (Γεωργία), Αίας Μανθόπουλος (Φραγκίσκος).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4 ΣΤΙΣ 17:30

Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΠΕΘΕΡΑ

Η Λία είναι παντρεμένη με τον Κώστα και με τα χρόνια έχει καταφέρει να τον κάνει υποχείριό της. Έχει βάλει όμως κι άλλον ένα σκοπό στη ζωή της. Να σώσει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες από τους επικίνδυνους φαλλοκράτες, με πρώτη και καλύτερη τη φίλη της Βιολέτα. Τα πρώτα μεγάλα προβλήματα έρχονται όταν η κόρη της, η Ηρώ, παντρεύεται τον Βάσο, ο οποίος αποδεικνύεται γνήσιος φαλλοκράτης και αναγκάζει την Ηρώ να παρατήσει τη δουλειά της. Όταν το μαθαίνει η Λία γίνεται έξω φρενών και αποφασίζει να βοηθήσει την κόρη της με κάθε τρόπο.

Ηθοποιοί: Ναταλία Τσαλίκη (Λία), Στέλιος Μάινας (Βάσος), Τάσος Κωστής (Κώστας), Ασπασία Τζιτζικάκη (Βιολέτα), Σταύρος Μερμήγκης (Τάσος), Γιώργος Χαδίνης (διευθυντής), Άννα Μονογιού (Ηρώ), Τατιάνα Καββαδία (Κατερίνα), Ιάκωβος Μολδοβάνος (Γιώργος).