Κυριακή, 5 Μαΐου 2024


80's Φλάσμπακ - Δευτέρα με Παρασκευή στις 21.20

80's Φλάσμπακ - Δευτέρα με Παρασκευή στις 21.20

2 Αυγούστου 2021

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και… φοράμε κολάν, παγιέτες, χρυσό γκλίτερ, μεγάλες βάτες και βάζουμε τις πιο ξεκαρδιστικές ταινίες των 80’s!

Καθημερινά στις 21:20 κάνουμε… ΦΛΑΣΜΠΑΚ με τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές και τις ταινίες που σημάδεψαν τη χρυσή δεκαετία του 1980!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8/21

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Ένας άντρας «αφέντης» βρίσκεται αντιμέτωπος με τη γυναίκα του που απαιτεί ίσα δικαιώματα. Όλα αυτά αρχίζουν από τη στιγμή που έρχεται να τους επισκεφτεί ένα νιόπαντρο νεαρό ζευγάρι φίλων τους, η γυναίκα είναι φεμινίστρια, χειραφετημένη, έξυπνη και καπάτσα. Μόλις αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι των φίλων, διαμαρτύρεται και αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της καταπιεσμένης συζύγου.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Δαδινόπουλος, Κάιτη Παπανίκα, Τέτη Σχοινάκη, κ.α.

 

ΤΡΙΤΗ 17/8/21

ΨΗΛΟΣ, ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΟΣ

Ενας πλούσιος γέρος που αγαπάει το ψέμα συγκεντρώνει τους συγγενείς του και τους δηλώνει ότι όποιος κατορθώσει να γράψει τη γεμάτη ψέματα ζωή του, σαν ένα είδος σίριαλ για την τηλεόραση, θα κληρονομήσει την περιουσία του.

Πρωταγωνιστούν:  Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ανδρέας Ντούζος, Άρτεμις Μάτσα, Σπύρος Καλογήρου

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/8/21

ΤΟ ΨΩΝΙΟ

Ενας γκαραζιέρης πιστεύει πως είναι μεγάλο "ταλέντο" και προσπαθεί να αναδειχτεί σαν ηθοποιός. Μια διάσημη πρωταγωνίστρια, που είναι και το ίνδαλμά του, τον προωθεί, χωρίς να το θέλει κι ο γκαραζιέρης γίνεται διάσημος τηλεοπτικός ήρωας.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Σωτήρης Τζεβελέκος, Σόφη Ζαννίνου, Έφη Πίκουλα

 

ΠΕΜΠΤΗ 19/8/21

Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΩΝ FM

Ένας φτωχός και παιχνιδιάρης νέος, ο Στάθης, διατηρεί πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό απ' όπου στέλνει φλογερά μηνύματα στην αγαπημένη του Λίζα, η οποία εργάζεται σε σούπερ-μάρκετ. Μια μέρα κάνει έφοδο η αστυνομία, κατάσχει τον πομπό, κατεδαφίζει το αυθαίρετο σπιτάκι και συλλαμβάνει τον Στάθη. Στη φυλακή πληροφορείται πως είναι νόθος γιος του βιομηχάνου Παπαστάθη, ο οποίος πεθαίνοντας του κληροδότησε το 80% της περιουσίας του. Η αναπάντεχη κληρονομιά τον σαστίζει και του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα γιατί τα σατανικά σχέδια του θείου του και της θείας του θέλουν να τον βγάλουν απ’ τη μέση. Εκείνος όμως κατορθώνει να πάρει υπό τον έλεγχό του τα πράγματα και να κερδίσει, τόσο το εργοστάσιο όσο και την καλή του.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νεφέλη Ορφανού, Ηλίας Κωνσταντίνου, Σπύρος Καλογήρου (guest star), Πασχάλης (τραγούδι)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/8/21

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ο Κοκός είναι ένας φωτορεπόρτερ της συμφοράς, ο οποίος αναλαμβάνει να φωτογραφίσει ένα παράνομο ζεύγος που χαίρεται τον ερωτά του στη Λεμεσό. Ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κύπρο, μαζί με τον ανεκδιήγητο βοηθό του Θανάση Κεκέ. Χωρίς να το καλοκαταλάβει, μπερδεύεται σε μια διακεκριμένη κλοπή, της χρυσής γλαύκας της Αθηνάς, από το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας. Η σπείρα των αρχαιοκαπήλων που διέπραξε την κλοπή, με αρχηγό τον Τζίμη και υπαρχηγό τη Μάγια, ακολουθεί τον Κοκό στην Κύπρο, για να πάρει πίσω τη γλαύκα. Φυσικά, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα πέσουν όλοι τους, εκτός της Μάγιας που είναι μυστική αστυνομικός, στην παγίδα της αστυνομίας. Μαζί τους συλλαμβάνονται ο Μάθιους και η Ρόζα, ο Ελληνοαμερικανός αρχαιοκάπηλος και η διευθύντρια του ινστιτούτου μασάζ που αποτελούσε και το κέντρο διακίνησης των κλεμμένων αρχαιοτήτων.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλου, Θάνος Παπαδόπουλος, Κώστας Καραγιώργης, Μιχάλης Μουστάκας, Γιάννης Κωστογλάκης (μίστερ Ελλάς), Μαρί Καραβία, Λάκης Κομνηνός (guest star)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/8/21

ΕΛΑ Ν΄ ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ

Ο Στάθης, ένας ζωηρός νέος, του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει "καμάκι" στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ' αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του, η Μαργαρίτα, που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Από την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, επιστρέφει στο νησί και ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Έφη Πίκουλα, Σπύρος Καλογήρου, Ρένα Παγκράτη, Κώστας Ευριπιώτης, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Κώστας Παπαχρήστος

 

ΤΡΙΤΗ 24/8/21

ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ

Ο Μάρκος, ένας δειλός επαρχιώτης φτάνει στην Αθήνα για να εισπράξει το δάνειο του, που καθυστερεί, από την Διεύθυνση Τουρισμού. Διεκδικεί το δίκιο του, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι το δάνειο είναι μαϊμού, απειλεί τον διευθυντή ότι θα ανατινάξει τον οργανισμό. Πράγματι λίγο μετά που φεύγει, σκάει μια βόμβα στο κτίριο. Το βράδυ στο ξενοδοχείο ο Μάρκος μαλώνει με τον ξενοδόχο, και αμέσως μετά σκάει μια άλλη βόμβα. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μάρκος είναι τρομοκράτης και η αστυνομία τον συλλαμβάνει νομίζοντας ότι είναι ο τρομοκράτης Μάρκο Ντι Μάρκο. Ο πραγματικός Ντι Μάρκο απαγάγει τον Μάρκο, για να τον χρησιμοποιήσει στο σχέδιο της δολοφονίας του πρέσβη της Αλαλουμίας...

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Βασίλης Τσάγκλος, Γιώργος Τζώρτζης, Βιολέτα Αντωνίου

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/8/21

ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για ν' αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του. Έτσι χάνει και την Κίτσα, την κοπέλα που αγαπάει, η οποία μη βλέποντας προκοπή τον παρατάει για έναν άλλο μηχανόβιο. Όταν η ελπίδα μιας κληρονομιάς σβήνει, και το φλερτ με τη Σύλβια, την ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος τουριστικών ειδών, τον οδηγεί στη φυλακή για κλοπή βυζαντινών εικόνων, η μητέρα του αποφασίζει να του αγοράσει μια καινούργια αστραφτερή μοτοσικλέτα, ώστε να μπορέσει να ξανακερδίσει το κορίτσι του. Ο Στάθης επαίρεται πανευτυχής, επιδεικνύοντας τη μηχανή του, αλλά όχι για πολύ ακόμη καθώς του την κλέβουν.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Νίκος Παπαδόπουλος, Τζώνης Θεοδωρίδης, Ρένα Παγκράτη

 

ΠΕΜΠΤΗ 26/8/21

ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ο Στάθης Ξετρύπης, ιδιωτικός ντετέκτιβ της κακιάς ώρας, για να λύσει μια σοβαρή υπόθεση που του παρουσιάζεται μεταμφιέζεται από νταντά για σκύλους μέχρι τρόφιμος τρελοκομείου.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Βάνα Μπάρμπα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8/21

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

Ένας αδιόρθωτος ηδονοβλεψίας μπλέκει άθελά του στα σχέδια μιας θηλυκής συμμορίας, που έχει βάλει στο μάτι το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου στο οποίο δουλεύει. Μα η κόρη του ξενοδόχου είναι αποφασισμένη να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Μίμης Φωτόπουλος

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/8/21

ΠΕΡΑΣΤΕ, ΦΙΛΗΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Εκμεταλλευόμενος την συνωνυμία του με ένα βιομήχανο και με τη βοήθεια μιας φίλης του, ο Πάνος πηγαίνει σε μια κρουαζιέρα, ελπίζοντας να κερδίσει τις καρδιές πλουσίων γυναικών. Πράγματι, ο γυναικείος πληθυσμός του πλοίου τον ερωτεύεται παράφορα. Εκείνος θα ερωτευτεί μια κοπέλα, η οποία είναι επίσης απατεώνας. Η φίλη του Πάνου θα ερωτευτεί τον ντετέκτιβ που κυνηγά δύο ληστές κοσμημάτων.

Πρωταγωνιστούν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Ρίκα Διαλυνά

 

ΤΡΙΤΗ 31/8/21

Ο ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΤΕΖΑ

Ένας αστυνομικός από την Καβάλα μετατίθεται στην Αθήνα όταν γίνεται ενοχλητικός για κάποιον παράγοντα της περιοχής. Αναλαμβάνει να περιπολεί σε μια περιοχή όπου πολλές γυναίκες κάνουν πεζοδρόμιο. Με τη βοήθεια μιας μυστικής αστυνομικού, θα καταφέρει να ξεσκεπάσει μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και να συλλάβει τον αρχηγό της που τυχαίνει να είναι και ανιψιός του ανθρώπου που ευθυνόταν για τη μετάθεσή του.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Γιώργος Βασιλείου, Σπύρος Καλογήρου