Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


80's Φλάσμπακ - Οι ταινίες που αγαπήσαμε

80's Φλάσμπακ - Οι ταινίες που αγαπήσαμε

26 Ιουλίου 2021

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και… φοράμε κολάν, παγιέτες, χρυσό γκλίτερ, μεγάλες βάτες και βάζουμε τις πιο ξεκαρδιστικές ταινίες των 80’s!

Από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:20 κάνουμε… ΦΛΑΣΜΠΑΚ με τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές και τις ταινίες που σημάδεψαν τη χρυσή δεκαετία του 1980!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/8/21

ΒΑΣΙΚΑ… ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Δύο πειρατικοί ραδιοσταθμοί, εκ των οποίων ο ένας βάζει λαϊκά άσματα και ο άλλος ροκ μουσική, ανταγωνίζονται για την πρωτιά στην ακροαματικότητα. Ο ανταγωνισμός γίνεται βαθμηδόν όλο και πιο σκληρός, αλλά ξάφνου τα πράγματα αλλάζουν ρότα καθώς ο μεγαλοδύναμος έρως παρεμβαίνει και κάνει το θαύμα του. Η Μπέττυ, που είναι μέλος της ομάδας που έχει εκπομπή στο Ράδιο 69, ερωτεύεται τον Πάνο που είναι μέλος της ομάδας που έχει στήσει το Ράδιο Καψούρα. Ο Στάθης, ένας φίλος του Πάνου, φλερτάρει με την Κούλα που δουλεύει στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς και στην οποία αφιέρωνε σχεδόν όλα τα τραγούδια.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Στάθης Ψάλτης, Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Έφη Πίκουλα, Νίκος Παπαδόπουλος (Τζίμης), Σοφία Αλιμπέρτη, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Τζώνης Θεοδωρίδης, κ.α. Στην ταινία θα εμφανιστούν οι τραγουδιστές Θέμης Αδαμαντίδης, Μιχάλης Μενιδιάτης και Περικλής Περάκης.

 

ΤΡΙΤΗ 3/8/21

ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ… ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ

Ο Ζήνωνας, ένας καλός και υπομονετικός οικογενειάρχης, καταπιέζεται από την γυναίκα του αλλά κυρίως από την πεθερά του, Μπάρμπαρα, που διατηρεί έναν οίκο μόδας. Μάλιστα αναγκάζεται να παρουσιάζεται ως ο "μετρ ραπτικής Ζιζί", για τις ανάγκες του οίκου. Η ζωή του Ζήνωνα αλλάζει εντελώς, όταν ένας παλιός του φίλος, ο Θωμάς, επιστρέφει από την Αφρική και του ξεπληρώνει ένα παλιό χρέος...

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Σωτήρη Μουστάκα, Θάλεια Παπάζογλου, Κατερίνα Γιουλάκη, κ.α.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4/8/21

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑ

Ο Αχιλλέας (Στάθης Ψάλτης), μένει στις Εργατικές πολυκατοικίες και μην μπορώντας να βρει δουλειά, αποφασίζει να υποδυθεί την αδελφή του, Βαρβάρα, παίρνοντας τη θέση της στη σχολή τροχονόμων. Εκεί αρχίζουν οι περιπέτειες για τον Αχιλλέα, καθώς ερωτεύεται την Κάτια (Τζένη Ζαχαροπούλου), ένα πλουσιοκόριτσο που πηγαίνει στη σχολή από ανία. Η "Βαρβάρα" εν τω μεταξύ γίνεται η αγαπημένη μαθήτρια του αφοσιωμένου εκπαιδευτή της σχολής (Γιάννης Γκιωνάκης) και τα πράγματα περιπλέκονται για τον Αχιλλέα, που έχει εγκλωβιστεί στο ρόλο της Βαρβάρας.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Γκιωνάκης, Στάθης Ψάλτης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Μίμης Φωτόπουλος, Έφη Οικονομάκη, κ.α.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5/8/21

Ο ΓΛΥΚΟΨΕΥΤΗΣ

Ο Μήτσος (Σωτήρης Μουστάκας), γιος μιας καφετζούς και προξενήτρας, διατηρεί γραφείο συνοικεσίων και βγάζει τα προς το ζην κάνοντας προξενιά. Δε διστάζει μάλιστα, για να ικανοποιεί τα καπρίτσια των πελατών του, να μεταμφιέζεται ο ίδιος ανάλογο με την περίσταση. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Εύα και η καρδιά του χτυπά σαν τρελή από έρωτα.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Σπεράντζα Βρανά, κ.α.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8/21

ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ

Ένας πτυχιούχος, άνεργος, καταλήγει από λάθος σε μια νευρολογική κλινική. Ο γιατρός που διαπιστώνει ότι δεν έχει τίποτα του δίνει χαρτί ότι είναι ακίνδυνος. Το χαρτί αυτό, όμως, του ανοίγει νέες πόρτες και βρίσκει αμέσως δουλειά! Έτσι αναλαμβάνει μια βιομηχανία ζυμαρικών που είναι έτοιμη να κλείσει και με την τρέλα του καταφέρνει να ανεβάσει τις πωλήσεις σε χρόνο ρεκόρ.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Γιάννης Βογιατζής, κ.α.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/8/21

Ο ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ

Στις αρχές της δεκαετίας του '50, ο γυναικοθήρας στρατιώτης Μπέμπης Καρινκόπουλος παίρνει δυσμενή μετάθεση και αποστέλλεται στο μέτωπο της Κορέας. Αντί για την Κορέα, όμως, βρίσκεται πάνω σ' ένα πλοίο προς το Ντακάρ και μοιραία καταλήγει σκλάβος στα παζάρια της Ανατολής. Μια μέρα οδηγείται στα καζάνια του φύλαρχου των κανιβάλων Σπάλα Σπάλα, αλλά η συνάντησή του με τον Ταρζάν είναι σωτήρια μιας και ο τελευταίος αποδεικνύεται εξάδελφός του. Επί σαράντα χρόνια τον κερδίζει στο τάβλι, γίνεται πάμπλουτος κι επιστρέφει θριαμβευτικά στην πατρίδα του. Δύο αγόρια κι ένα κορίτσι ισχυρίζονται ότι είναι νόθα παιδιά του κι εκείνος νομίζει ότι έχει αποκτήσει τη δυναστεία του.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Ρένα Παγκράτη, Νανά Βενέτη, Τόνυ Άντονυ, Ηλίας Κωνσταντίνου, Γκέλυ Γαβριήλ, Μιχάλης Μουστάκας  Νατάσα Γερασιμίδου, κ.α.

 

ΤΡΙΤΗ 10/8/21

ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος, κ.α.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/8/21

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Ο Στάθης, ένας τίμιος και εργατικός νέος, δεν ανέχεται τα στραβά και τα ανάποδα που συναντάει καθημερινά. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα λέει, και τα λέει άσχημα. Βρίζει και τσακώνεται με όλους, την οικογένεια, τους φίλους του, ακόμα και με την αγαπημένη του...

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νίκος Ρίζος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Κωνσταντίνα (τραγούδι), κ.α.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12/8/21

Ο ΡΟΖ ΓΑΤΟΣ

Ο Πάνος και ο Αρχιμήδης είναι συνάδελφοι καθηγητές που συγκατοικούν. Ο Πάνος είναι ένας σύγχρονος νέος, ενώ ο Αρχιμήδης είναι πολύ συντηρητικός. Ο Πάνος θα προσπαθήσει να βάλει δυναμικά τον Αρχιμήδη μέσα στη ζωή. Γρήγορα όμως ο Αρχιμήδης αναπτύσσει μια διπλή προσωπικότητα. Τη μέρα είναι ένας συγκρατημένος καθηγητής, και το βράδυ γίνεται γλεντζές και ερωτύλος. Όταν η αδελφή του θα πέσει θύμα απαγωγής, ο Αρχιμήδης θα μπει σε κλινική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Πρωταγωνιστούν: Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος, Έφη Πίκουλα, Μιχάλης Μουστάκας, Βάνα Μπάρμπα, Φράνκο Αλφόνσο, κ.α.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/8/21

ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ

Ο Λέων, ένας άνεργος νέος που ψάχνει δουλειά, ερωτεύεται τη Μαρίνα, η οποία αρχικά δεν του δίνει καμία σημασία. Όταν όμως ο πατέρας της πέφτει θύμα ληστείας, η Μαρίνα ζητά τη βοήθεια του...

Πρωταγωνιστούν: Στάθης Ψάλτης, Έφη Πίκουλα, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Μπάνος.