Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Τρίτη 6/7 στις 22:15

After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά - ΠΡΕΜΙΕΡΑ Τρίτη 6/7 στις 22:15

28 Ιουνίου 2021

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ 6/7 ΣΤΙΣ 22:15

ΚΑΙ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 

Πρόσωπα του θεάματος σε συναρπαστικές συνεντεύξεις. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε πιπεράτες εκμυστηρεύσεις. Πρόσωπα που έρχονται στην οθόνη μας την κατάλληλη στιγμή… After Dark. Ο Θέμης Γεωργαντάς και οι δημοφιλείς καλεσμένοι του μπαίνουν στο Εξομολογητήριο και υπόσχονται τις πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Στην πρώτη εκπομπή (την Τρίτη 6/7 στις 22:15) η Ιωάννα Μαλέσκου, το πιο “Love It” κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, αφήνεται σε αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής “LOVE IT” μιλάει για τη ζωή της πριν την τηλεόραση, θυμάται τον εαυτό της ως δασκάλα και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στον Θέμη.Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει πώς νιώθει όταν την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη, μιλάει για τις "κόντρες" της με τους ανθρώπους της τηλεόρασης και απαντάει σε hot ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. Στο εξομολογητήριο, μας αφήνει άφωνους με τις πικάντικες απαντήσεις της! Στη συνέχεια, η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, έρχεται σε ένα bonus εξομολογητήριο και απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Την Τετάρτη 7/7 η Ζενεβιέβ Μαζαρί δίνει μία απολαυστική συνέντευξη. Η art director και κριτής του GNTM μιλάει για τον ρόλο της στην εκπομπή, ενώ παράλληλα σχολιάζει τα προβλήματα που έφερε η δυσλεξία στην καθημερινότητά της. Ακόμη, αναφέρεται στην οικογένειά της και στον ρόλο της ως μαμά, εξηγεί τους λόγους που παντρεύτηκε τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και αν τον ζηλεύει. Στο εξομολογητήριο μπαίνει αποφασισμένη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Στη συνέχεια, δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Big Brother, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις σε ένα bonus εξομολογητήριο ενώ αποκαλύπτουν και ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Την Πέμπτη 8/7 ο Mad Clip και η Λάουρα Νάργες έρχονται και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Πρώτος καλεσμένος ο Mad Clip, ο οποίος μιλά για την trap σκηνή, ξεκαθαρίζει τι τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αυτού του είδους και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια στον χώρο της μουσικής. Αναφέρεται στους haters και στα μηνύματα που δέχεται αυτή την περίοδο, περιγράφει τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη σύντροφό του, Αρετή και απαντά και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. Όταν μπει στο εξομολογητήριο, θα καταφέρει να απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη; Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Bonus εξομολογητήριο με την παρουσιάστρια των backstage του The Voice of Greece, Λάουρα Νάργες, που έρχεται αποφασισμένη να μπει στο Πάνθεον του After Dark.

Την Παρασκευή 9/7 ο Θέμης υποδέχεται τη Δανάη Μπάρκα, η οποία μιλάει για το εγχείρημά της ως παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τους λόγους που την οδήγησαν για να πει το «ναι». Παράλληλα, αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον σύντροφό της Πάνο, μετά την επανασύνδεσή τους και απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ ακόμα σχολιάζει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον σεφ της εκπομπής της, Απόστολο Ρουβά. Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει ο φίλος και συνεργάτης της, Μίνως Θεοχάρης, που της κάνει έκπληξη. Θα καταφέρει η Δανάη να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη στο εξομολογητήριο; Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα bonus εξομολογητήριο με τον Mike, ο οποίος ήρθε αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στο Πάνθεον του After Dark. Σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα Τσαγκρινού; Πότε θα κυκλοφορήσει το καινούργιο κομμάτι που ετοιμάζει, με αφορμή το θέμα υγείας που κατάφερε να ξεπεράσει;