Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024


Άγρια γη - επ.101-110

Άγρια γη - επ.101-110

2 Φεβρουαρίου 2023

Δραματική καθημερινή σειρά

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 101-105

 

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

 

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101 – ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/23

Η Ελπίδα ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Άρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά. Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο. Παράλληλα, η Όλγα καταστρώνει νέο, σκοτεινό σχέδιο για να κάνει κακό στη Μυρτώ και χρησιμοποιεί τη Ζωή γι’ αυτό. Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως η Ζωή ετοιμάζει κάτι εναντίον της Μυρτώς, ενώ ταυτόχρονα, μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ Στέφανου και Ζωής. Ο Ορέστης ανατρέπει όσα πίστευαν ο Μιχάλης και ο Άρης για τη σχέση του με την Όλγα. Η Νάντια αισθάνεται απειλή από την παρουσία της Εύας. Όταν η Εύα κάνει μια αποκάλυψη στον Μάνο, ανατρέπονται όλα τα δεδομένα στη μέχρι τώρα ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Άρης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Χριστίνας.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 – ΤΡΙΤΗ 14/2/23

Η σχέση του Μάνου με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη της Εύας, ότι με τον Μάνο έχουν έναν γιο τριών ετών. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Όλγα την αλήθεια για τον Άρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει. Ο Άρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Όλγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει. Η Ελπίδα δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα του Άρη. Αργότερα όμως, λέει στον Άρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα. Στέφανος και Ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά, τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά.

 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 – ΤΕΤΑΡΤΗ 15/2/23

Ο Άρης συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα. Ενώ το θέμα του παιδιού της Εύας έχει αναστατώσει για τα καλά τη σχέση Μάνου και Νάντιας. Ο Αντώνης ζητά απ’ τη Ρένα να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους κι αυτό δείχνει να έχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Άρη την ύπαρξη του παιδιού και το δίλλημά του. Ο Μιχάλης προτείνει στον Άρη να πει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα κι ο Άρης το κάνει. Η Ελπίδα συγκλονίζεται διαβάζοντας την ομολογία του Χρήστου και κατηγορεί ευθέως την Όλγα, κρύβοντάς της όμως τον ρόλο του Άρη. Η Όλγα θορυβείται πολύ, χωρίς ωστόσο να υποψιάζεται ότι κι ο Ορέστης είναι μέρος του σχεδίου της αποκάλυψής της. Η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της. Ο Στέφανος υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει. Ο Μάνος ζητάει τεστ dna από την Εύα, ενώ η Όλγα αντιμετωπίζει έναν νέο, απρόσμενο κίνδυνο.Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 – ΠΕΜΠΤΗ 16/2/23

Ο Αντώνης και η Ρένα δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ρένα όμως θα συναντήσει τυχαία τον Γιώργο στη δουλειά της και θα θυμηθεί τις στιγμές που πέρασε μαζί του στο ξενοδοχείο οι οποίες θα την φορτίσουν συναισθηματικά. Ο Στέφανος κρατάει αρκετά μυστικά από όλους καθώς υποπτεύεται ότι η Ζωή μπορεί να κινείται εναντίον της Μυρτώς. Η Όλγα βρίσκεται τρομαγμένη και δεμένη μέσα σε μία αποθήκη. Δεν ξέρει ποιος την κρατάει και γιατί. Η Ελπίδα ανησυχεί όταν βρίσκει το αυτοκίνητο της Όλγας ανοιχτό και το κινητό της παρατημένο. Όλα δείχνουν πως κάποιος την άρπαξε. Ο Άρης ορκίζεται στην Ελπίδα ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή της Όλγας και μαζί με την αστυνομία την βοηθάει να τη βρουν. Ο Μάνος κάνει τελικά το τεστ dna θέλοντας να μάθει αν ο Γιάννης είναι δικό του παιδί ενώ η Νάντια φοβάται ότι θα τον χάσει. Ο Ορέστης έχει παραδώσει την ομολογία του Τσακίρη στην εισαγγελία όμως η σύλληψη της Όλγας δεν είναι πια εφικτή αφού κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Μιχάλης φτάνει τελικά στην Όλγα και στο σημείο που την έχουν δεμένη αλλά τα χάνει όταν μαθαίνει ποιοι είναι οι απαγωγείς.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/2/23

Το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Γιάννη βγαίνει κι είναι θετικό. Ο Μάνος περνάει χρόνο με το παιδί και καθησυχάζει τη Νάντια, πως η σχέση τους δεν θα έχει πρόβλημα. Παράλληλα, δέχεται να μιλήσουν με την Εύα για τα διαδικαστικά της ανατροφής του Γιάννη. Κάτι που βρίσκει όμως ο Μάνος στα πράγματα της Εύας, τον κάνει έξαλλο και η σχέση τους δοκιμάζεται. Ο Χρήστος στήνει στην Όλγα την παγίδα που έχουν συμφωνήσει με τον Άρη και τον Μιχάλη, ενώ ο Ορέστης συνεχίζει τις έρευνες παντού, προκειμένου να βρει την Όλγα. Μια επίσκεψή του στο σπίτι του Στέφανου, έχει σαν αποτέλεσμα να αποκαλύψει η Ζωή στον Στέφανο, πως δήθεν παίρνει εκείνη φάρμακα. Κι ενώ η Ελπίδα αγωνιά για τη μητέρα της, ο Χρήστος αφήνει την Όλγα ελεύθερη κι εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στον Ορέστη. Η Ρένα προσπαθεί να συνεχίσει με τον Αντώνη, όμως η παρουσία του Γιώργου της προκαλεί έντονα συναισθήματα. Ο Γρηγόρης ανακαλύπτει κάτι στο σπίτι τους, που τον κάνει να υποπτευθεί τον Βαγγέλη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106 – ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2/23

Ο Μάνος θυμώνει με την Εύα και την πλεκτάνη της. Αλλά στο σπίτι του βρίσκει τον μικρό Γιάννη και συγκινείται με την τρυφερότητα της Νάντιας απέναντί του. Ο Άρης εξηγεί στον Χρήστο το σχέδιό του να παγιδέψουν την Όλγα, ενώ εκείνη αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει δώσει την ομολογία του Χρήστου στον εισαγγελέα. Η Νάντια μαθαίνει το σχέδιο της Εύας να φύγει στο εξωτερικό και αντιδρά έντονα. Βρίσκει άδικο να αναλάβουν με τον Μάνο την αποκλειστική ανατροφή του παιδιού, επειδή η Εύα θέλει να κάνει καριέρα. Η Όλγα ζητάει όπλο απ’ τον Άρη για να αντιμετωπίσει αν χρειαστεί τον Χρήστο κι εκείνος, της το γεμίζει με άσφαιρα. Η Ζωή, που έχει αρχίσει να δένεται με τον Στέφανο, ψάχνει απαντήσεις για τον φόνο του Βλάσση και δεν υπακούει στις εντολές της Όλγας για καταστολή της Μυρτώς. Η Ρένα προσπαθεί κι εκείνη να κρατήσει τη σχέση της με τον Αντώνη. Η Ελπίδα που έχει μαλακώσει απέναντι στον Άρη μετά τη διάσωση της Όλγας, του ζητά να πάνε στο δέντρο τους και να δώσουν νέους όρκους πίστης. Κι οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Η σκιά της Όλγας όμως, τους βαραίνει ακόμη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 – ΤΡΙΤΗ 21/2/23

Η απόφαση της Εύας να αφήσει μόνιμα τον μικρό Γιάννη στον Μάνο και τη Νάντια, φέρνει τη σχέση του ζευγαριού σε αδιέξοδο. Ο Μάνος, θυμωμένος με την εγωιστική στάση της Εύας, της λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει όλη του τη ζωή επειδή το αποφάσισε εκείνη. Τότε η Εύα αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που ο Μάνος δεν υποψιαζόταν. Άρης και Ελπίδα ανανεώνουν τους όρκους που είχαν δώσει κάποτε σαν παιδιά και αποφασίζουν να προχωρήσουν μαζί. Στο μεταξύ, το σχέδιο για την παγίδευση της Όλγας είναι σε εξέλιξη, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Ζωή, ψάχνοντας να μάθει λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βλάσση και βλέποντας πως στην ίδια δεν θα μιλήσει κανείς, βάζει τη Μυρτώ, να ρωτήσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να ερωτεύεται τον Στέφανο. Η Ρένα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τη σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο, συνεχίζοντας να ζει με τον Αντώνη. Η Όλγα πάει στο ραντεβού με τον Χρήστο, έχοντας μαζί της το όπλο της, θέλοντας να τελειώσει για πάντα μαζί του.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108 – ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/23

Ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη και περιμένει αρκετή ώρα την Όλγα που έχει καθυστερήσει. Τελικά το σχέδιο του Άρη δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε αφού η Όλγα καταφέρνει να χτυπήσει τον Χρήστο ο οποίος μένει μόνος και αργοπεθαίνει ενώ εκείνη φεύγει τρομοκρατημένη. Η Ζωή συνεχίζει να ψάχνει την υπόθεση του Βλάσση και φέρνει την Αθηνά σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Ο Ορέστης δεν μπορεί να αναλάβει την υπόθεση της ομολογίας του Τσακίρη, λόγω της σχέσης του με την Όλγα που έχει γίνει γνωστή από το διαδίκτυο και αναθέτει την ανάκριση της Όλγας στον Μιχάλη. Ο Στέφανος υποπτεύεται ακόμα τη Ζωή και ψάχνει κρυφά τον υπολογιστή της. Η Νάντια μετανιώνει που άφησε τον Μάνο. Επιστρέφει στο σπίτι τους και ταράζεται όταν τον βρίσκει εκεί αγκαλιά με την Εύα. Η Όλγα συνειδητοποιεί ότι έχει αφήσει τα ίχνη της στην αποθήκη και πανικόβλητη ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω για να καθαρίσει τον χώρο και να κρύψει το πτώμα του Χρήστου όμως η Ελπίδα την προλαβαίνει και ανακαλύπτει τι πάει να κάνει.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 – ΠΕΜΠΤΗ 23/2/23

Η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας κατά του Χρήστου. Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Άρη. Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Όλγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Άρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους. Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται. Εν τω μεταξύ, η Νάντια επιστρέφει στον Μάνο και μαθαίνει για την ασθένεια της Εύας. Όταν μένει μόνη της με τον μικρό Γιάννη για να τον προσέχει, ζει μια εφιαλτική στιγμή. Παράλληλα, ο Στέφανος ανακαλύπτει ποια είναι η Ζωή και τη διώχνει. Εκείνη ζητάει μια ευκαιρία να του εξηγήσει. Η Ρένα επισκέπτεται τον γιατρό της, θέλοντας να συνεχίσει τις θεραπείες, προκειμένου να μείνει έγκυος από τον Αντώνη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2/23

Η απόπειρα του Άρη να παγιδεύσει την Όλγα σε συνεργασία με τον Χρήστο, δεν πάει όπως τα είχαν υπολογίσει και ο Χρήστος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την προανάκριση της Όλγας, αποφασισμένος να την κάνει να «σπάσει» και να ομολογήσει, όσα έκανε σε βάρος του Άρη και της οικογένειας Γαλάνη. Όμως η Όλγα για άλλη μια φορά… αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά με τρόπο που φέρνει τον Μιχάλη σε αδιέξοδο. Η Ζωή, μετά την αποκάλυψη του πραγματικού λόγου που πήγε στην Άγρια Πλαγιά και της σχέσης της με τον Βλάσση, ετοιμάζεται να φύγει, παρότι έχει πλέον ερωτευθεί τον Στέφανο, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να την συγχωρήσει. Ο Μάνος αναγνωρίζει επίσημα τον μικρό Γιάννη. Ο Άρης καταλαβαίνει πως η Ελπίδα τον έδωσε στην Όλγα… και φαίνεται πως έρχεται η οριστική ρήξη στη σχέση τους, ενώ η Ζωή λίγο πριν την αναχώρησή της, αποκαλύπτει στον Στέφανο ποιος πραγματικά είναι ο Άρης.