Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Άγρια γη - επ. 26-30

Άγρια γη - επ. 26-30

13 Οκτωβρίου 2022

Δραματική καθημερινή σειρά

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 26 - 30

 

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

 

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26- ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10

Ο Άρης νιώθει να γκρεμίζονται όλα γύρω του με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna. Η Ελπίδα κατηγορεί την Όλγα ότι ξέρει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει. Η Όλγα, για άλλη μια φορά, υπεκφεύγει με ψέματα. Στο μεταξύ, ανάμεσα στη Μυρτώ και τον Στέφανο αρχίζει να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη, ενώ ο Γιώργος αποφεύγει την Όλγα συστηματικά, μετά τα δημοσιεύματα σε βάρος της. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν, εκείνη διαλύεται κι αυτός αποφασίζει να φύγει απ’ το κτήμα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 – ΤΡΙΤΗ 25/10

Η Όλγα προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση του Άρη να παραιτηθεί, κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση. Παράλληλα, η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν. Από την πλευρά της η Ελπίδα αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει ο Άρης και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη, που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Κι ενώ ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Όλγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η Ρένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν. Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο την στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο μέτωπο ανοίγει για εκείνη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 – ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10

Ο Άρης σκέφτεται την πρόταση που του κάνει η Όλγα να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση, να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Ταυτόχρονα, ψάχνει να βρει στοιχεία για την αγοραπωλησία του κτήματος. Ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως, ανάμεσά τους μια φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ. Ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ο Άρης, σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους, να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 – ΠΕΜΠΤΗ 27/10

Η Όλγα παραπλανά τη Μυρτώ με ψεύτικα στοιχεία για το παρελθόν. Η εμπλοκή του Λουκά στο ατύχημα του Αντώνη αποκαλύπτεται και η Όλγα το μαθαίνει. Κι ενώ ο Λουκάς είναι έτοιμος να κατηγορήσει την Όλγα για την παγίδα που έστησε στη Ρόζα, εκείνη τον προλαβαίνει εκβιάζοντάς τον. Απ’ την άλλη, ο Γιώργος νιώθει προδομένος απ’ τη συμπεριφορά της Όλγας και αποφασίζει να στραφεί εναντίον της. Ενώ ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας για την άρνηση του Άρη. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθεια της Όλγας, αλλά ο Άρης αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του. Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10

Ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει ερωτικά την Όλγα και παράλληλα εκείνη του αναθέτει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, θέλοντας να καταστρέψει στοιχεία εις βάρος της. Η Ρένα ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν οριστικά και αυτός καταρρακώνεται. Όσο ο Θωμάς κι η Αθηνά συγκρούονται για το αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, ο Γρηγόρης υποπτεύεται ότι η Αθηνά κάτι του κρύβει. Εν τω μεταξύ, ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου. Η Ελπίδα, από τη μια πλευρά, αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται κι άλλο από τον Άρη. Ο Μιχάλης έχει ένα σχέδιο για να μαθαίνουν άμεσα τις κινήσεις της Όλγας. Ο Αλέξης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά, την ώρα που ο Μάνος λυγίζει ψυχολογικά μπροστά στην Άννα. Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.