Σάββατο, 20 Απριλίου 2024


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Big Brother 17.03.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Big Brother 17.03.2020

17 Μαρτίου 2020

Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ Ελλάδος σε σχέση με την αναβολή της πρεμιέρας του BIG BROTHER.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 15/3.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η Ελλάδα, η Κύπρος, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο ΣΚΑΪ είναι υποχρεωμένος να αναβάλει την πρεμιέρα του Big Brother μέσα στον Μάρτιο 2020.   

Από την πρώτη στιγμή, το βασικό μέλημα του ΣΚΑΙ, ήταν η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.

Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ΣΚΑΪ πάντα με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα συνεχίσει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες παρέχοντας την πληροφόρηση που έχουν ανάγκη.