Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


BBQ STORIES - Στην Αιτωλοακαρνανία την Κυριακή 22 Μαίου στις 16.00

BBQ STORIES - Στην Αιτωλοακαρνανία την Κυριακή 22 Μαίου στις 16.00

16 Μαΐου 2022

Το «BBQ STORIES» στην Αιτωλοακαρνανία

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ

Με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

 

Αιτωλοακαρνανία: Ένας μοναδικός τόπος με πανέμορφα τοπία, φυσικό πλούτο και μερακλήδες ανθρώπους που αγαπούν την καλή παρέα και φυσικά… το ψήσιμο. Εκεί θα γραφτεί το επόμενο bbq story του Αλέξανδρου Παπανδρέου την Κυριακή 22 Μαΐου στις 16:00 και οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ θα μάθουν όλα τα μυστικά για δύο απολαυστικές συνταγές.

Ο Αλέξανδρος δεν χάνει την ευκαιρία για λίγη περιπέτεια και παρέα με έναν έμπειρο ντόπιο ψαρά, μπαίνει σε μία βάρκα της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, τη γνωστή “γαΐτα”, για ξενάγηση. Η φωτιά θα ανάψει σε μία κλασική πελάδα -τα ιδιαίτερα σπίτια που είναι χτισμένα μέσα και πάνω στο νερό- και το μενού περιλαμβάνει την πιο αρωματική «Τσιπούρα με πράσο & Πιπεριά Φλωρίνης».

Η περιπέτεια δεν σταματά εδώ και ο Αλέξανδρος συνεχίζει με κανό - καγιάκ στη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, την Τριχωνίδα αλλά και off road οδήγηση στο μαγικό Θέρμο, με μια αυθεντική παρέα. Το bbq στήνεται ακόμη μία φορά και οι φίλοι απολαμβάνουν «Αρωματικές χοιρινές μπριζόλες διπλής κοπής».

Αξέχαστες εμπειρίες και ξεχωριστοί άνθρωποι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για τον επόμενο προορισμό και το επόμενο bbq. Γιατί το ταξίδι και το ψήσιμο δεν σταματούν ποτέ…

#BBQStories με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου

Κάθε Κυριακή στις 16:00 στο ΣΙΓΜΑ