Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


DOT. - Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

DOT. - Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

21 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:15

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στο ΣΙΓΜΑ.  Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη.

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στον καναπέ του DOT. κάθεται ο Χάρης Ρώμας και μιλά για την απόλυτη αγάπη που βιώνει στη ζωή του αυτή την περίοδο, την απιστία και αποκαλύπτει το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα. Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με τη Σοφία Μουτίδου και τη συμμετοχή της στη σειρά «Το καφέ της Χαράς». Επίσης, μιλά για τον γάμο που είχε κάνει με συμφοιτήτριά του και τον χωρισμό τους μετά από 1,5 χρόνο και περιγράφει το σκηνικό όταν τη συνάντησε, μαζί με τα τρία παιδιά της, ύστερα από χρόνια,.

 

Ακόμη:

•           Η Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει τη πιο γευστική σούπα βελουτέ με κάστανα και ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει γλυκά ταψιού με αμύγδαλα, ρικότα και κανέλα.

•           Ο παιδίατρος Γιώργος Αντωνογεώργος εξηγεί πώς θα επιλέξουμε την άσκηση και τη διατροφή που θα ακολουθήσουν τα παιδιά μας, με βάση το DNA τους.

•           Η make up artist και hair stylist Anita Brand και η δερματολόγος Άουρα Υφαντή συζητούν τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των πιο συχνών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας.

•           Ο executive chef μεγάλων ξενοδοχείων, Αστέρης Κοστούδης, περιγράφει τον πιο εύκολο τρόπο για να απολαύσουμε το εορταστικό μενού των ξενοδοχείων στο σπίτι μας.

•           Η νευρολόγος Λαμπρινή Σουφλέρη μιλά για τη νόσο του Πάρκινσον σε προχωρημένη ηλικία και ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπισή της.

 

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στον καναπέ του DOT. κάθεται ο Θέμης Κανέλλος από το Big Brother και μιλά για τους γονείς του και τις προσπάθειες που έκαναν να τον αποδεχτούν. Επίσης, για το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι όταν ήταν 15 ετών και για τις σχέσεις τους μετά από τη συμμετοχή του στο Big Brother.

Επίσης, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο Αντώνης Λουδάρος, που μιλά για τις απίστευτες προσπάθειες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να χάσει κιλά και για το πώς βιώνει τα φετινά Χριστούγεννα.

Ακόμη:

•           Η Μάγκυ Ταμπακάκη δείχνει την πιο εύκολη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό με κρέμα πραλίνας και επικάλυψη σοκολάτας και ένα χριστουγεννιάτικο brioche με κρέμα πραλίνας.

•           Και η δασκάλα εσωτερικής καθοδήγησης Τζούλη Αγοράκη παρουσιάζει εύκολους τρόπους για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας.

 

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!