Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Εβδομάδα Κατάνυξης - Οι Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας

Εβδομάδα Κατάνυξης -   Οι Ιερές Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας

27 Απριλίου 2021

Η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να βιώσουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από τις συνδέσεις με Ιερούς Ναούς του τόπου.

 

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη στις 18:30 θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Νυμφίου σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου (Μετόχιον Κύκκου).

Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 18:30 θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Νιπτήρος από τον ίδιο ναό.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 18:00 θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία των Παθών επίσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 10:30 το πρωί θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου και στις 17:00 την Ακολουθία του Επιταφίου από τον Νέο Καθεδρικό Ναό Απ. Βαρνάβα στη Λευκωσία.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, στις 7:00, θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου (Μετόχιον Κύκκου) ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 22:30 θα παρακολουθήσουμε από τον Καθεδρικό Ναό Απ. Βαρνάβα στη Λευκωσία την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και το «Χριστός Ανέστη».

Την Κυριακή του Πάσχα, στις 10:00 θα παρακολουθήσουμε από τον Καθεδρικό Ναό Απ. Βαρνάβα στη Λευκωσία τον Εσπερινό της Αγάπης.

 

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους…