Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Επιστρέφει με knockouts σε νέα μέρα!

Επιστρέφει με knockouts σε νέα μέρα!

7 Ιανουαρίου 2021

Έρχεται το The Voice of Greece με το τελευταίο επεισόδιο των knockouts σε νέα μέρα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Οι τριάντα τελευταίοι παίκτες θα διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση ή θα ελπίζουν για ένα steal!.

Στο πλευρό των coaches σταθερά βρίσκονται ορισμένοι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες ως πολύτιμοι βοηθοί. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει κοντά της τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει στο πλάι του τον Στέλιο Ρόκκο

Στο τελευταίο επεισόδιο των knockouts δεν θα απολαύσουμε μόνο τις συναρπαστικές φωνητικές αναμετρήσεις των ταλέντων αλλά θα απολαύσουμε τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στη σκηνή του μεγάλου μουσικού σόου τους διαγωνιζόμενους ενώ την αγωνία τους μοιράζεται στα παρασκήνια η Λάουρα Νάργες.  Με την ολοκλήρωση της φάσης των knockouts όσα ταλέντα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση περνάνε στα battles!

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.