Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Food n’ Friends - Πρεμιέρα Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Ιουλίου στις 12:20

Food n’ Friends - Πρεμιέρα Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Ιουλίου στις 12:20

1 Ιουλίου 2019

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα. Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…

Το Σάββατο 6 Ιουλίου οι παρουσιαστές υποδέχονται τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου. Μαζί συζητούν για ενημέρωση και μαγειρική και όταν η Μαρία μπαίνει στην κουζίνα, ετοιμάζουν ένα κοτόπουλο φούρνου με καρότα, χορταστική σαλάτα με χαλούμι και t-bone με τρία είδη πατάτας.

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έρχεται στην παρέα του Δημήτρη και του Ηλία την Κυριακή 7 Ιουλίου και όλοι μαζί κάνουν ένα γευστικό ταξίδι στην Ιταλία. Οι δύο παρουσιαστές την πειράζουν συνεχώς και της κάνουν σουρεαλιστικές ερωτήσεις, ενώ εκείνη προσπαθεί να πετάξει σωστά τη ζύμη της πίτσας στον αέρα, να κρατήσει τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι και να δέσει την πανακότα γιαουρτιού.

 

Food nFriends

 Πρεμιέρα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 12:20 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα