Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Food n’ Friends - Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουλίου στις 12:20

Food n’ Friends - Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουλίου στις 12:20

16 Ιουλίου 2019

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης είναι δύο φίλοι που ξέρουν να τρώνε καλά. Φτάνει αυτό; Ξέρουν και να μαγειρεύουν καλά. Μόνο που δεν τους αρκεί αυτό. Ξέρουν να απολαμβάνουν το φαγητό με φίλους, να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, να πειραματίζονται, να τολμούν. Βλέπουν το μαγείρεμα με χιούμορ και το χιούμορ χωρίς… μαγειρέματα. Σε ένα διασκεδαστικό μαγειρικό σόου θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν καλά, αυτοί, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους αλλά και όλοι όσοι θα βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο – εστιατόριο.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καταξιωμένος σεφ και παρουσιαστής και ο Ηλίας Φουντούλης, κωμικός και συγγραφέας, δεν ακολουθούν τις συνήθεις φόρμες μιας μαγειρικής εκπομπής. Δείχνουν συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε και μυστικά για λαχταριστά πιάτα που θα ενθουσιάσουν. Εσάς και τους φίλους σας. Γιατί με παρέα είναι πάντα ωραία…

Το Σάββατο 20 Ιουλίου η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται στο στούντιο της εκπομπής και αναστατώνει τους πάντες με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Οι δύο παρουσιαστές προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο της κουζίνας και τελικά καταφέρνουν να μαγειρέψουν ένα κριθαρότο μελιτζάνας και μια ανοιχτή καρυδόπιτα με φύλλο γιαουρτιού.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου η τηλεόραση συνδέεται με το internet και υποδέχεται τον κωμικό και youtuber, Κώστα Μαλιάτση Σάλας. Ο παλιός φίλος του Δημήτρη και του Ηλία μπαίνει στην κουζίνα και ανατρέπει κάθε κανόνα. Οι τρεις τους μαγειρεύουν μια νόστιμη σαλάτα με φακές και παστό χοιρινό και ένα ανοιχτό σάντουιτς με παστράμι και τσένταρ sauce.

 

Food n’ Friends

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 12:20