Τρίτη, 16 Απριλίου 2024


Για το καλό σου - Παρασκευή 14/02 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 14/02 στις 09.15

10 Φεβρουαρίου 2020

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Η αγαπησιάρικη διάθεση της 14ης Φεβρουαρίου ας γίνει αφορμή να αγαπήσουμε λιγάκι παραπάνω τον εαυτό μας και άρα να προσέχουμε περισσότερο την υγεία μας! Αυτή τη φορά ασχολούμαστε με ένα θέμα που αφορά πολλά νέα ζευγάρια που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδάκι. Μιλάμε για την πογονιμότητα και τις αποβολές που προκαλεί η θρομβοφιλία, κρατώντας τους έτσι μακριά από το όνειρο. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε ποιοι αιματολογικοί παράγοντες μπορεί να φταίνε, τους οποίους αν ξέραμε θα αποφεύγαμε την απογοήτευση. Ενημερωνόμαστε επίσης για το «Τεστ Αθηνά» που πλέον γίνεται και στην Κύπρο και σε μόλις 60 λεπτά μπορούν οι γονείς να μάθουν αν το παιδί τους έχει όντως μαθησιακές δυσκολίες ή αν πρόκειται απλά για κάποια κενά. Αποκλειστικά στο «Για Το Καλό Σου» και ο κορυφαίος νευροχειρουργός στον κόσμο Γουίλιαμ Σμιθ, γνωστός ως «Εκπαιδευτής των Εκπαιδευτών». Οστεοπόρωση, τρόποι πρόληψης και θεραπείας, αλλά και μια ανησυχητική έρευνα έρχονται επίσης αυτή την Παρασκευή, στις 9:15 το πρωί, στο ΣΙΓΜΑ.