Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Για το καλό σου - Παρασκευή 27/12 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 27/12 στις 09.15

23 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Αυτή η εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Ραντεβού υγείας και αυτή την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 9:15. Λαμβάνοντας υπόψη τα γιορτινά τραπέζια, ρωτάμε ειδικό για 100% φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού μετά από φαγοπότι. Ιδανική λύση για αυτή την περίοδο και χρήσιμο γενικότερα! Πώς προστατεύουμε το στομάχι μας από δυσπεψίες, ξινίλες, παλινδρόμηση και άλλα τέτοια προβλήματα; Μας απαντά ο Γενικός Οικογενειακός Ιατρός της εκπομπής. Μαθαίνουμε επίσης με ποιο τρόπο οι άστεγοι συνάνθρωποί μας μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε γιατρό. Παιδίατρος μας συμβουλεύει για τη διατροφή των παιδιών μας από τη μέρα που γεννιούνται μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Η Ρομποτική Χειρουργική παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιατρικής και αυτή τη φορά απαντάμε στις πιο συχνές σας απορίες. Τι νέο φέρνει, σε τι υπερτερεί, πόσα κοστίζει και ποιες παθήσεις αφορά. Τέλος, ασχολούμαστε με τον Καρκίνο του Πνεύμονα που δυστυχώς εμφανίζεται σε όλο και περισσότερους τα τελευταία χρόνια. Αυτά και άλλα θέματα για καλύτερη υγεία την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, στις 9:15 στο ΣΙΓΜΑ.